Det er ikke hvordan du HAR det, men hvordan du TAR det!

Hmm, tenker du nå... hva mener hun med denne overskriften???

                             

Jo, nå skal du høre!

Vi lever i et samfunn hvor det kreves mye av oss, hvor vi har liten tid til mange oppgaver, og hvor det må kjempes for fritid og for økonomisk frihet til å ha fritid.. Nåja, dette var kanskje en overdrivelse :) MEEEN, det er vel ikke bare jeg som opplever å ha dårlig tid, mange bekymringer, dårlig samvittighet, prøver så godt jeg kan å strekke til på alle plan, og ja, listen er lang!
                             


Det er nettopp dette jeg vil snakke litt om. Om det å "ta" det!


Jo da, vi har det alle bra. Vi lever i nuet, og gjør det som kreves av oss, og det som skal til for å ha det bra.
OG DET ER KJEMPE BRA!!! Det er ikke alle som klarer det, så klapp deg litt på skulderen nå :)

MEN, i en aldri så fin hverdag som fungerer supert og som gjør at livet vårt smiler, så kan det dukke opp uforutsette situasjoner (kjenner du deg igjen?). Har du noen gang følt at det virker som om at ALT kommer på en gang, at når en utfordring er overvunnet, så kommer den andre dalende ned i fanget ditt...?!
Sånn er det for de fleste av oss!
DET ER LIVET :)

                             


SÅ kommer jeg tilbake til overskriften...
Ja, vi får ofte ikke gjort noe med disse uforutsette situasjonene, det er nok bare å akseptere at de kommer (men krysse fingrene for at det er en stund mellom hver gang..;)
Hvordan disse situasjonene går kommer jo helt an på DEG!
Det er nettopp derfor: DET ER HVORDAN DU TAR DET! :)

Hvordan møter du situasjonene i livet? Hvordan går du inn i utfordrende situasjoner?
Tenk på sist det skjedde noe uforutsett, hvordan reagerte du? Ble du sint? Negativ? Pessimistisk? Så du etter en løsning?
                             

Det er her vi skiller oss ut, nettopp på hvordan vi tar det.
Påstand fra meg; Jeg tror at mennesker som ser etter løsninger, som går inn i slike situasjoner med positivitet, og som ser "lyst" på enhver situasjon, ja de har det lettere...!

Føler du at dette ikke er helt deg? At dette høres vanskelig ut?
NEIDA!
Trening - trening - trening :)

                             


Du må bare bestemme deg for at du skal klare å møte situasjoner med positivitet, og ikke det motsatte!
Bestem deg for at du skal "ta" det bra! "Ta" alle situasjoner som kommer, tenk at dette ordner seg -for det gjør det! Det ordner seg jo alltid, på en eller annen måte - og det er bare DU som kan bestemme deg for at DU skal "hjelpe" situasjonen å ordne seg på best mulig måte!
Det er VI som er vår egen lykkes smed, det er VI som kan gjøre endringer i vårt liv, det er ikke andres ansvar å ordne opp for oss, eller løse utfordringer for oss. Det er VÅRT eget ansvar! Det er nettopp dette som er livet!

Livet kan være en dans på roser, og det kan ikke være det -DU BESTEMMER :)
                             


-nå var jeg litt streng... men likevel ærlig!
Det er klart at det er lov å si at ting er tøft til tider, og ringe en venninne for å syte litt -få det ut, det hjelper! MEN SÅ, så tar du tak i det og gjør noe med det! DET KAN DU!!! Det vet jeg, og DET VET DU :)

Én kommentar

Benedicte Bendiksen

02.06.2010 kl.15:48

Helt sant! Viktig å være positiv til alt som skjer, selv om det i utgangspunktet er negativt.. Og ved å trene så er det 100 ganger lettere å være positiv!

Forresten: trappeløp med kjæresten i dag var HERLIG! Slitsomt, men herlig... Vi var i en gammal hoppbakke og der var det masse masse trapper og vi gjorde ulike øvelser for å variere litt, og så avsluttet vi med å løpe alt vi hadde to ganger opp bakken.. Phew! Nå kjennes det ut som om lårene mine skal svikte hver gang jeg reiser meg.. hehe..

God helg!!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits