When you´re down and troubled, and you need a helping hand...Når du opplever disse berømte nedoverbakkene som jeg snakket om i går...
Når du har det tungt, når ting er trist, når du ikke helt ser løsningen eller når nedoverbakken har vart altfor lenge...
Det er da du skal bruke dine nære og kjære.. dine gode venninner, din gode kjæreste, din familie..
Det er da du skal be om litt hjelp, litt trøst, noen gode ord. Det er godt å vite at du har noen, at noen er der for deg, bryr seg om deg, støtter deg og hjelper deg.
Har du vært der for en god venn? Er det ikke en god følelse å kunne hjelpe, bidra, støtte, ja rett og slett bare være der for noen? Det synes jeg :)

Jeg mistet pappaen min i natt, han døde etter en liten stund på sykehuset.
Og idag har jeg fått utrolig mange gode sms´er, telefonsamtaler, støttende ord, meldinger på facebook, jeg har til og med fått et dikt på bloggen til en god venninne (som du kan lese her) og det er så utrolig godt å vite at jeg har mennesker rundt meg som er her for meg... det betyr så mye for meg. Tusen takk alle mine rundt meg :)

   
At jeg er så heldig å ha en liten prinsesse som setter tankene mine på helt andre steder, en en fantastisk god ting :)
Å være rundt barn gir overhodet ikke rom for triste tanker, men tvinger deg over i lek og latter...

Jeg kommer alltid til å være her for alle mine, jeg kommer alltid til å ville støtte, styrke, dele gleder, dele sorger, bry meg om og ikke minst la de få vite hvor glad jeg er i de.

Har du fortalt noen nær deg at du er glad i de i dag?
Gjør det nå. Plukk opp telefonen din og ring en av dine nære :)

Dagens utfordring fra meg til deg!

5 kommentarer

Jeanette

10.06.2010 kl.08:24

Kondolerer så masse til deg..

Helt utrolig å se det tøffe motet ditt, en inspirasjon!

Mona

10.06.2010 kl.10:20

Huff, det var ikke noe greit. Jeg kondolerer...

Du er ei tøff dame med pågangsmot, og ikke minst en står inspirasjon til oss som leser bloggen din. Jeg har tatt utfordringen din. Jeg har sendt sms til familie og venner og skrevet at jeg setter pris på dem og at jeg er glad i dem. Spesielt venner og kjente som jeg ikke ser så ofte.

Jeg vet hvordan det er å miste noen man er utrolig knyttet til og ikke minst glad i. Man kommer over det, men det tar litt tid. Bruk dem rundt deg som er glad i deg. ! Det hjelper

Kristin89

10.06.2010 kl.11:00

Kondolerer så mye.

Leste diktet til Anette-Marie i går, og tenkte at det var til deg.

Ida

10.06.2010 kl.12:33

Kondolerer så mye, Kine! Trist å høre. Tenker mye på deg. Fantastisk fint dikt Anette-Marie skrev til deg..

Malin

10.06.2010 kl.13:40

Kjære Kine

Kondolerer

Det var et nydelig dikt venninnen din hadde skrevet :) Ønsker deg alt godt.At du deler slike personlige opplevelser og tanker er til stor støtte og inspirasjon for andre....

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits