Elsker nye magasin som dumper ned i posten..

Ute er det hvitt av frost, inne brenner det i peisen, lukten av nytraktet kaffe fyller huset og toner fra Vangelis senker stresset i dét jeg setter meg foran laptopen for litt arbeide.... Gleden er stor i dét jeg endelig har tid til å se gjennom gårsdagens post-bunke. For der ligger et splitter nytt magasin av "Spis bedre". Jeg kom tilfeldig over magasinet da jeg var på en liten flyreise forleden. Det er i slike tilfeller jeg finner roen til å lese magasiner, og dette magasinet tiltalte meg med hverdagslige oppskrifter, "folk-i-gaten" panel som tester middagsretter, utarbeidede ukesmenyer for middager i travle hjem, tilhørende handlelister, samt masse tips om utstyr, produkter etc relatert til matlaging!


Her fant jeg i forrige nummer en spennende oppskrift på en sunnere variant av pepperkaker, der både sukker, sirup og siktet hvetemel er erstattet med alternative og bedre løsninger. Så gjenstår det bare å teste ut om smaken og opplevelsen blir noe av det samme.... Jeg har lovet Kvinnetrenings medlemmer å komme tilbake med feedback ;)

Ah-. dette blir en bra kveld ;)

Mvh Therese

2 kommentarer

Helene & Espen

17.11.2010 kl.10:02

kjempe søt blogg du har blir kansje fast leser her ja:)

kommenter gjerne tilbake:)

♥ Pinkdessert ♥

17.11.2010 kl.11:32

Likte headeren kjempe godt!!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits