Hei hvor det går!

Opplevd det du også?
At dagene bare flyyyr av gårde?
At mye av dagen egentlig springer fortere enn du klarer selv?

I dag har det vært sånn for meg...

MEEEN, er det noe jeg prøver å være flink på, så er det mat.
Riktig mat.
Nok mat.
Og ofte mat.

Husker du på det samme?

Så bra!
For uten mat og drikke, duger helten ikke.
DETTE ER VIKTIG, JENTER (og gutter:))
Det er kjempe viktig med inntak. Det er viktig å være snille mot oss selv, og gi kroppen vår det den trenger for å kunne springe fortere enn tiden! Er det noe dere skal være flinke på, så er det hva vi putter i munnen.
Har du kanskje merket at formen etter en dag med mye "dårlig" inntak ikke er helt som vanlig. At du er daff, sliten, trøtt, mangler overskudd, mangler motivasjon... Gjett hva? Kroppen sier i fra! Den forteller deg at den vil har sunn mat..

Så hva er så riktig mat?

Noen som vet?Det er vanskelig!
Det er vanskelig å holde styr på alt, det vet jeg.
Men prøv!
Prøv å tilegne deg kunnskap om DIN kropp. Hva den "liker", hva den ikke "liker". Hva gir deg overskudd? Hva gjør deg "sharp"? Og motsatt -hva gjør deg slapp, hva gjør deg sliten og motløs?
Vi er alle forskjellige. Det er ikke alt som virker på alle. Finn DIN riktige kost!

MEEEN, husk -det er selvfølgelig en ramme her. Vi vet i dag hva som er sunt og godt for kroppen, hva vi trenger av næringsstoffer. Therese, ernæringsfysiologen vår, snakker jo mye om dette her på bloggen, og det er mye nyttig info her. Ta til deg informasjonen! Bruke det!

DET VIL GJØRE DEG  GODT! -og det klarer du :)

3 kommentarer

Kult!

Trenger noen nytt FerdigDesign? klikk på navnet mitt♥

NB designet mitt funker best i firefox!

Mona

23.11.2010 kl.22:42

Jeg prøver alt jeg kan å spise den riktige maten, MEN det er fort gjort at jeg tar det raskeste jeg får tak i (som regel ikke sunt...) ettersom jeg prøver å bruke mesteparten av tida mi på skolearbeid..

I juletida går det for det meste i klementiner, for di kan jeg spise uansett hvor jeg er.. Veldig ensidig, og det er litt dumt i lengden..

Siri Eriksen

23.11.2010 kl.23:04

Veldig sant!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits