Litt forsinket...!

Må bare legge inn litt morsomt fra i går.
For dere som trodde jeg ikke trente ... jeg gjorde det altså;)
Kom på trening på morgenen i full duracell-kanin tempo, klar for å hoppe på tredemøllen og legge inn en god intervalløkt (for det var det jeg følte jeg jeg hadde tid til!). Jeg hadde akkurat trykket inn hastigheten, så be alt svart.
Ikke bare skjermen på maskinen, men ALT! HEle senteret, hele gaten, ja faktisk HELE byen. HALLOOOO!
Meeen! Denne jenta lar seg ikke stoppe -for når det kommer til treningen, da skal ingen få tulle med meg :)

Så da gjorde jeg om litt på planene -hoppet på en spinningssykkel (for den trenger jo ikke strøm:)) og syklet i 10 minutter, ble god og varm, for så å trene styrke i stedet - for vektene går jo heller ikke på strøm ;)
Det var jo nesten litt koselig å trene i mørket, og jeg var helt alene i salen - noe jeg synes er umåtelig deilig!

Som dere ser, strømmen kom tilbake og det ble lys... :)
Poenget er: ikke la småting komme i veien for treningen -finn måter å gjennomføre planlagte økter, det fines alltid en løsning!

Måtte ta med denne også -for det ble en super stresset dag i går, og lunsjen måtte bli rask.
En tur innom butikken, en halv grillet kylling (tar vel og merke bare brystet) og en pose meksikansk salat...Voila! En rask salat! (jeg brukte både osten OG dressingen som fulgte med, så hvor "sunn"den ble, kan man jo lure på:))Og i dag - I DAG ble det intervaller!

Hvordan har øktene dine vært denne uken?
Har du prioritert trening i mellom julegaveshoppingen?

4 kommentarer

Benedicte Bendiksen

17.12.2010 kl.14:56

Herlig- høres koselig ut å trene i mørket, og så helt alene :)

Ja, trening blir i aller høyeste grad prioritert om dagene. Nådde i går målet mitt som jeg hadde satt for høsten 2010- skrev om det i en kommentar på et tidligere innlegg :)

Julegaveshoppingen går sakte men sikkert unna! Heldigvis..

kvinnetrening

17.12.2010 kl.14:59

Hei Benedicte Bendiksen:) Ja! Det var nydelig! Så hyggelig at du savner hyppigere blogging -det varmer! Jeg LOVER å hente tilbake tempoet :) du, jeg har forsøkt å nå deg på sms, har du nytt tlfnummer? Jeg skal til Oslo på tirsdag, kanskje jeg skulle levert premien din til deg da? Send meg en sms på 47461337 :) Ha en super fredag! Klem Kine

Benedicte Bendiksen

17.12.2010 kl.20:52

Hei!

Syns å huske at jeg svarte på den sms'en, men da tar jeg sikkert feil. Har ikke byttet nr nei :)

Det kan du godt gjøre- passer fint. :)

Marte

17.12.2010 kl.22:18

har blitt to treningsfrie dager pga julegave shopping.. men i morgen er jeg klar for trening igjen juhuu! Jeg har fått nytt nr.. sendte en sms om det her om dagen :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits