En aktiv dag med påfyll :)

Hvordan har dagen din vært? Bare julestress, kanskje? Jeg bestemte meg i går for å starte dagen med en god spinningøkt. Jeg elsker spinning fordi det er effektiv trening med "trøkk" uten krav til koordinasjon eller bekjentskap med tegn og uttrykk som brukes feks i dansetimer. I spinning er det bare å tråkke til :) Etterpå gjorde jeg litt magetrening og tok litt ekstra tid til stretching!


Jeg tok med meg barna, som også synes det er gøy på det lokale treningssenteret, fordi det er et stoooort lekeland der. Og mens mamman svettet unna på sykkelen, fikk de seg en time med lek og moro :)Jeg må jo bare fortelle  én ting: det var spinn-2 i dag (høyere nivå), og det gruet jeg meg litt til. Halvvegs ut i timen vurderte jeg å pakke sammen og gå. Det som hindret meg var den fullsatte salen, og at jeg satt midt i, bakerst.. Så tenkte jeg at jeg bare kunne sitte og spinne ut melkesyra gjennom slutten av timen, men likevel gikk det på autopilot hver gang instruktøren ba om tyngre belastning eller opp og stå. Jeg ble litt glad da jeg oppdaget at timen var en 45 min økt og ikke 60 min - det passer meg nemlig best. Jeg holdt ut, og er bare så stolt av meg selv. Men jeg er sliten nå. Ikke bare pga spinning ,men også pga turen jeg hadde i akebakken med barna på ettermiddagen.

MEN- det er med ganske god samvittighet jeg knasker pepperkaker og litt lørdagsgodis nå da. Mmmmmmmmm...

God lørdagskveld :)

MVH Therese

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits