Hva spiser du på biltur?

Ser du bare utfordringer, legger du det sunne kostholdet litt "på hylla" når du er på tur, eller finner du løsninger?

100% veimat (Esso og Nortura)! Første fokuset ligger helt klart ikke på helse, men mer praktisk mat for "veien". Men konseptet er i grunn ikke så annerledes fra det utvalget man generelt finner på bensinstasjoner, gatekjøkken og kiosker langs de norske veiene. Hamburgere, pølser, vafler og boller. Er dette maten for deg også når det blir lengre kjøreturer? For eksempel på veg til hytta...?

Heldigvis finnes det bedre alternativer på disse utsalgsstedene, om man bare husker på å vri hodet litt rundt i lokalet :) Her finnes Olapakka, sandwicher, baguetter og faktisk også salater og frukt. Men kommer du sent, kan du være rimelig sikker på at det er loff-variantene som ligger igjen, det er tørre brød (sorry - den typiske Olapakka har langt fra imponert meg.. - og hvor blir det av lett-produktene?) og flekkete frukt. Dessuten er det en KJEMPE utfordring å styre unna godterihyllene, kakene og pølsene om man tar med en 3 åring og en 6 åring inn for å finne mat.... :(

Vet du hva vi pleier å gjøre? Enten det er hjemturen fra Harryhandelen over grensa, eller turen til hytta, så har vi en genial løsning som faller hele familien på 4 i god smak:
Det er ingen sak å finne en dagligvarebutikk på vegen; der finner man grove rundstykker eller grove polarbrød, magert kjøtt og ost, masse frukt og grønnsaker, vann og sukkerfri drikke! Det blir en sånn rar stillhet i bilen ettersom polarbrødene brettes rundt mager skinke og ost, og fordeles til fornøyde passasjerer :)

Å leve sunt er ingen utfordring; det handler bare om vilje (og litt motivasjon i grunn..) :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits