Mellommåltid på månen!

SÅ DERE MÅNEN I DAG?? Dét gjorde 3 åringen min i alle fall - han kunne ikke slippe øynene av den da vi dro til barnehagen i dag. Jeg skjønner det godt; for SÅ STOR og RUND og nærsagt selvlysende er det lenge siden jeg har sett den. Tror jeg kunne se omtrent alle kratrene der oppe!

Men - den runde, lyse gule formen fikk meg til å tenke på favoritt "maule" maten til mannen min. Som også er et meget greit og godt mellommåltid å ty til! Here it goes:

  • 2 potetlomper (gjerne den typen med ekstra fiber, evnt spelt)
  • 2 skiver kokt skinke pr lompe
  • 1 skive lett-hvitost pr lompe
  • KlementinDet blir sånn ca 235 kcal og en kjempe flott rasjon med proteiner (20g) som gir lengre metthet og bedre effekt på forbrenning og ivaretagelse av musklatur, enn feks frukt alene!

MVH Therese

2 kommentarer

lovelyliller:)

20.01.2011 kl.16:12

nope det gjorde jeg ikke :D var det noe speaiellt? XD

Marianne

21.01.2011 kl.16:09

Lomper er NAMMIS :D Godt tips!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits