Inspirasjon til hverdagskosten...og litt til fest!

Synes ikke det er lenge siden jeg blogget om forrige lange biltur familien hadde, og nå er jeg igang igjen!

Spis bedre magasin kan abonneres på

Jeg abonnerer på et magasin jeg oppdaget i fjor; synes det er kjempe artig, for her er det små, hendige tips om feks nyttige "verktøy" til kjøkkenet, flotte serviser, spennende bøker etc. Og så finner man mange spennende hverdagsoppskrifter. Det nyeste nummeret dumpet ned i postkassa denne uka, og jeg har spent spart på det til i dag. Med en langtur foran meg i bil til hytta, gleeeeedet jeg meg til å kose meg med statoil-koppen min og det nye magasinet!

Denne gangen kunne man lese om over 20 spennende oppskrifter til under 600 kcal, men også en kåring av Norges beste sjokoladekake! Oppskrifter til energibarer finnes også - ja, totalt 69 oppskrifter skryter de av. Her fant jeg masse spennende inspirasjon; ikke minst en superfristende, frisk dessert med marengsbunn, limekrem og varme bjørnebær...mmmmmm!

 

God helg - klem fra Therese :)

7 kommentarer

Emilie

21.01.2011 kl.19:16

god helg!

21.01.2011 kl.19:24

GODT TIPS! Tusen takk:)

Anette

21.01.2011 kl.19:30

gode tips:)
Åh! Det bladet vil jeg ha og abonnere på de neste! Må på Narvesen i morgen!

tjukkebollefeita

22.01.2011 kl.08:30

Jeg har lett rundt etter det bladet siden sist du snakket om det, men jeg finner det ikke:( Nå har jeg akkurat begynt å abbonere på iform, så da har jeg ikke råd til å abbonerer på dette i tillegg:(

kvinnetrening

22.01.2011 kl.14:36

tjukkebollefeita:

Hmmm, jeg fant det første gang på en av bladkioskene på Gardermoen flyplass. I bladet ligger det ofte et abonnements-flyer med helt års abonnering til en svært rimelig penge (tror det var kr 99 eller 199 jeg!)

kvinnetrening

22.01.2011 kl.14:40

Bare meg... Redesigning a life:

Ja, selv om det ikke utelukkende er bare hva jeg anser som sunne oppskrifter her, er det mye bra inspirasjon! Løp og kjøp ;)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits