Utfordring 1: TID

Det er vel den aller første utfordringen de fleste nevner når det er snakk om trening...

"Jeg har ikke tid!"
Ok, jeg kjøper at du føler det sånn -det gjør vi vel alle med flere ting i hverdagen enn bare trening...
Men det er jo faktisk slik at det handler om å TA SEG TID og PRIORITERE tiden slik at du faktisk finner "tidsvinduer" som gir deg tid til dette. Det handler om prioritering...

Så la oss gjøre følgende lille øvelse;

Sett opp alle oppgaver du har i løpet av en dag.
Alt fra å være på badet på morgenen, komme seg til og fra jobb/skole, handle mat, hente barn, kjøre barn på aktiviteter, gjøre husarbeid osv.. ALT skal ned på listen!

Så tar du et nytt ark. Del dette inn i 3 deler, sett 2 loddrette streker som deler arket i 3.
For hver av de 3 delene setter du som overskrift;
DETTE MÅ JEG GJØRE
DETTE BØR JEG GJØRE
DETTE ØNSKER JEG Å GJØRE

Fordel alt du har skrevet ned inn i disse 3 delene  basert på hvilken del du mener de hører hjemme i.

Hvordan ser det ut?
Hva havner i MÅ GJØRE? BØR GJØRE? ØNSKER Å GJØRE?

Alt som havner i BØR og ØNSKER delene, -kan noen av disse oppgavene delegeres? Kan du samle de opp og gjøre de annenhver dag, kanskje? Og da kanskje litt mer effektivt? 
Kan du feks droppe den siste TV serien på kvelden, legge deg tidligere og stå opp tidligere for å få tid til trening på morgenen? Eller omvendt?

Dette finner du lettere ut av om du går i dybden av dine hverdagsgjøremål og ser hvor du kan være mer effektiv eller hvor du kan bytte litt om på ting.

Igjen -det handler om prioritering!
Og prioritering kan lettere gjøres om du ønsker noe sterkt nok.
Ønsker du sterkt nok?
HVA ønsker du?

OG DET ER ET HELT ANNET TEMA :)

-i morgen kanskje?

Skriv listen nå da!

god natt klem fra meg

2 kommentarer

Sau i ulveklær!

28.01.2011 kl.10:19

Det å prioritere trening er fryktelig vanskelig helt til man faktisk begynner å komme inn i ei runtine. Før så følte jeg at jeg aldri hadde tid til å trene, jeg jobbet jo og hadde hus og mann og barn... Men nå som jeg har blitt alenemor, har to jobber, hus og barn så klarer jeg plutselig å trene flere ganger i uka!

Tiden har jo ikke blitt noe bedre, men jeg har blitt flinkere til å prioritere min egen helse og velvære! Og man må ikke dra på treningsstudio for å trene, man kan gjøre mye i egen stue! =)

TID FOR TRENING

29.01.2011 kl.22:04

Hva med å stå opp en time tidligere et par ganger i uka og trene da? Jeg gjør, om jeg ikke rekker annen trening på et par dager.

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits