Nydelig, kremet gulrotsuppe på under 30 minutter!

Under 40 kcal pr dl suppe!

Klar for en liten (faktisk LITEN) innsats på kjøkkenet? Belønningen er en nyyyydelig suppe! Vi prøver å få våre medlemmer begeistret for "rene" retter - altså retter basert på rene råvarer,  slik at man i større grad har kontroll på hva man har i kroppen. Å lage grønnsaksretter (smoothies, supper, wokretter, lapskaus, salater etc) hører ikke bare sammen en sunn og næringsrik livsstil, det hører sammen med en aktiv livsstil og en livsstil der man jobber med slanking! Mange fluer i én smekk! Og - jada, man kan ha suppe når man vil opp i vekt også; bruk feks litt ekstra olje i suppa da ;)

INGREDIENSER:

  • 1,3 kg gulrøtter i 1 cm store terninger
  • 1 stor løk, hakket
  • 1 ss olje
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss karripulver eller Garam Masala (namnam!)
  • 1/2 ts salt
  • litt pepper
  • 1 boks mager kokosmelk
  • 750 ml grønnsakskraft

Stek gulrotterningene og løken i olje ca 10 minutter i en stor kaserolle, slik at løken begynner å bli brun. Tilsett krydder og hvitløk og stek videre ca 1 minutt.

Hell så over grønnsaksbuljongen, dekk med lokk og la gulroten kokes mør i ca 10 minutter.

 

Ta kaserollen av platen og hell i kokosmelken.

Bruk en stavmikser til å blende hele suppen sammen til en jevn, kremet suppe!

 

Nå har du flere porsjoner med suppe som kan deles med familie og gode venner, eller rett og slett fryses ned i mange porsjoner; lett tilgjengelig når kveldene smyger seg på, og lysten på noe godt og varmt øker!


Og - dere kjenner vel meg?! Proteiner må til - i hvert måltid! Proteiner metter, øker forbrenningen, ivaretar musklatur og letter vektregulering på sikt. Her har jeg stekt litt kyllingfilet og tilsatt suppen min;Kos dere :)

MVH Therese

 

9 kommentarer

sandraceline♥

01.03.2011 kl.20:00

åh det så godt ut, det må jeg prøve å lage en gang :-)

Rebecca

01.03.2011 kl.20:34

hei! kjempe fin blogg:) Lurte på om dere kunne hjelpe meg:)

Har ikke penger nok fortiden til å trene på treningsstudio, så jeg trener hjemme. Føler jeg har hatt bra treningsøkter og prøver å trene 3-4ganger i uka, ca 30-60m hver gang. Når jeg trente på treningsstudio trente jeg ca likt, men da hadde jeg magemuskler og stram kropp. Men dette har forandreet seg nå som jeg trener hjemme, har ikke merket så mye forskjell og vil virkelig få magemusklene frem og få lårene til å krympe til sommeren...lurer på om dere kunne gitt meg en hard og bra treningsøkt som jeg kan bruke? Merker jeg begynner å bli litt desperat og umotivert...

hadde hvert kjempe fint:D

Tusen takk!

Rebecca

kvinnetrening

01.03.2011 kl.21:06

Rebecca: Hei Rebecca! Det skal være greit mulig å få samme resultater hjemme med rette kost, rette progresjon og belastning i treningen, og riktig variasjon i treningen. Vi tilbyr slik veiledning via våre medlemsbaserte tjenester; www.kvinnetrening.no

MVH therese ;)

Katrinne

01.03.2011 kl.23:20

hei jeg lurte på hva skal jeg gjøre for å gå ned i vekt. jeg driver å trener være dag 1 time på tredemølla og jeg løper , jogger og går noen ganger. 5,23km og brenner 450cal. på 60min , jeg lurte på om det er nokk , og hva skal jeg spise ??

kvinnetrening

02.03.2011 kl.10:56

Katrinne:Heisan Katrinne! Dersom du ikke endrer kcalinntaket, og nå bare har økt forbruket ditt med 500 kcal hver dag, så skal dette være tilstrekkelig til å gå ned 1/2 kg pr uke. Utfordringen er at man som regel bevisst eller ubevisst inntar mer kcal når forbruket øker. På kvinnetrening.no kan du få hjelp med veiledning på et optimalt kosthold og treningsprogram ;)

MVH Therese

Anette

02.03.2011 kl.11:30

Lagde samme suppa i går. Anbefales - veldig enkel å lage, og kjempegod!!!!

kvinnetrening

02.03.2011 kl.11:51

Anette: Så FLOTT å høre! Gøy at vi kan inspirere, og ikke minst at du finner tipsene GODE ;)

MVH Therese

Åshild

02.03.2011 kl.16:09

Hei! Kjempe bra blogg!

Eg har eit spørsmål som eg har lurt på leenge.

Kor mange kaloriar er "godt nok" å forbrenna kvar treningsøkt? Har lyst å gå litt ned i vekt.

Eg har ikkje pulsklokka - endå - men på apparattene eg har trent på ser eg kor mange kaloriar.

Nokon gongar blir det 300, men likar best 400. Kva er best?? Kor mange kaloriar ska ein helst forbrenna??

kvinnetrening

03.03.2011 kl.10:03

Åshild: Heisan! Dette var et godt spørsmål! Lover å komme tilbake med dette som tema på et nytt innlegg! MVH Therese

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits