I morgen starter Det store løpeslaget!

Er du klar for å sette i gang med løpingen igjen?
DET ER VI!
Kvinnetrening lanserer nå "det store løpeslaget", hvor Therese, Trine og Kine tar med seg hver sin kandidat og trener opp mot Jentebølgen 2011, et 5 km langt løp.
Jentebølgen går gjennom hele sommeren med start på østlandet. Se her for å finne når det kommer til et sted nær deg slik at du også kan delta.

Vi vil trene våre kandidater (da som Team Trine, Team Therese og Team Kine) etter treningsprogram som medlemmene på kvinnetrening også får, disse vil ligge på kvinnetrening.no fra start av "slaget". Dette er program som går over 2 og 2 uker, nye program legges ut fortløpende. Dette gjør at DU også får mulighet til å trene deg opp mot sommeren og kanskje mot deltagelse på Jentebølgen?
Vi vil følge disse kandidatene fra oppstart, vi vil vise i både bilder og filmsnutter hvordan det går med de underveis. 

Vi starter I MORGEN med testing av deltagerne, både med fysioterapeut (som skal gi deltagerne en evaluering av knær, ankler og føtter + løpe"stil"), test av kroppsammensetning, test av kondisjon og test av styrke.
Dette tar vi selvfølgelig deg med på :)
Følg med i morgen for å se hvem deltagerne er OG for å se hvordan dette starter!
Og du -ER DU OGSÅ MED PÅ LØPESLAGET?

13 kommentarer

enits91

04.03.2011 kl.22:02

Utrolig kult! :D Dette skulle jeg gjerne vært med på, men Fredrikstad er litt for langt vekke og i morgen skal jeg jobbe hele dagen. Arrangeres det lengre løp i "Jentebølgen" også? :-) Jeg reiser gjerne for å løpe dersom det arrangeres halvmaraton :D Og kanskje 10 km.. :-D

kvinnetrening

04.03.2011 kl.22:13

enits91: Hei, det her er det bare å slenge seg med på. Vi kjører et offentlig treningsprogram via våre nettsider, så du kan trene hvor enn du bor i landet!

Jentesparbølgen har løp i de ulike deler av landet, så du finner nok et i nærheten av deg ;) sjekk linken vi har lagt ved!

Lykke til!!

Solveig - Gravid og ME-syk

05.03.2011 kl.04:32

Hørtes kjempegøy ut! Ekstra motiverende med slike løp :D Kan nok desverre ikke bli med nå, løping er ikke akkurat den beste kombinasjonen med svimmelhet/besvimelse som jeg er plaget med nå :p

Forresten, et lite tips om en sak dere kan slenge ut på bloggen; http://www.greteroede.no/omgreteroedeas/1468855.o2.html :) Skal iallefall prøve meg på dette, så får løpingen bli prioritert når ME'n er litt bedre;)

caroline

05.03.2011 kl.15:59

hey :-) det hørtes kjempe kjekt ut! jeg skal selv delta på løpegrupper for å trene meg opp mot oslomarathon! Stå på !! Men jeg lurer bare på om du kunne ha skrevet et innlegg over hvor mye snop/mat osv, som skal til for at det legger seg som fett ? Fordeom du trener hver eneste dag! Og om det er mulig at om du overspiser litt snop på feks; lørdagen, om du da har ødelagt det du har ''trent vekk '' på uka som var?

Eli

05.03.2011 kl.17:07

Jeg er med!!!Gleder meg :)

Pernille og Oda

05.03.2011 kl.17:14

Høres utrolig kult ut, jeg skal hvertfall slenge meg på treningsopplegget dere kommer til å legge ut :D Har leita lenge etter en blogg som deres. Takk!

-Pernille

kvinnetrening

05.03.2011 kl.19:18

Solveig: For et flott tiltak; supert at du også kan finne aktiviteter som fungerer når hverdagen ikke er på sitt optimale ;) STÅ PÅ :)

kvinnetrening

05.03.2011 kl.19:22

caroline: Så sprekt! Kine, vår motivator og blogger, deltok selv i super stil på oslo marathon i fjor (se blogginnlegg fra den tiden!). Håper du følger oss og henter tips og motivasjon til din egen trening!

Angående snopspising, så er det vanskelig å si hvor grensa går for fettlagring. Det er nemlig antall kcal fra mat, drikke + snop som teller totalt for en dag, og dette må matche kcalforbruket du har i løpet av en dag i form av all bevegelse (ikke bare selve treningen). Dersom du jobber bevisst med kost og trening i hverdagen, vil inntak på én dag med snop ikke gjøre noen skade. Alle bør kose seg litt en gang i blant! Og nå venter sjokoladen min ;)

Vi jobber med akkurat denne problemstillingen i kvinnetrening.no. Der følger vi opp kundene våre med treningsprogram og kostholdsprogram som skal matche deres behov og ønsker!

kvinnetrening

05.03.2011 kl.19:24

Eli:SUPERT! Gleder oss til å se mer av deg her inne!

kvinnetrening

05.03.2011 kl.19:25

Pernille og Oda: Supert for oss å høre! Vi gleder oss til å se kommentarer fra dere og "tegn" på at dere er innom- og lover å følge opp med mange motiverende og informerende innlegg framover ;)

Kaja

05.03.2011 kl.22:02

Jeg er selvfølgelig med! Selv har jeg nettopp løpt en 8km lang tur på lørdagskvelden. Utrolig deilig når temperaturen har steget litt =) Jeg er klar for mer løping og masse motivasjon fra dere!

Marte

05.03.2011 kl.22:57

Lykke til med treningen! Tror jeg må teste ut treningsprogrammet deres.. skal jo selv prøve meg på Sentrumsløpet og håper og å motivere meg til Oslo halvmaraton!

caroline

06.03.2011 kl.10:27

Tusen takk for et så fyldig svar! Men jeg er jo en som prøver å holde meg vekke fra snop osv i ukedagen, så føler jeg at når jeg endelig har låv til å spise, så spiser jeg uten begrensninger! fordi det er så godt ! sånn jeg vet at jeg spiser alt for mye liksom :-) haha.. viljestyrken min svikter liksom helt da! å da føler jeg ikke jeg klarer å oppnå det jeg vil! Jeg har et par mål og noen av de er å stramme inn sidefettet osv, og føler jeg ødelegger dette med helgekoset? Kunne du gitt meg noen tips om hva som må til får å stramme seg opp til bikinisesongen, og kunne du ha sendt link om Kines treningsopplegg før oslomarathon! Jeg bare elsker bloggen!! :D får ikke nok.. Er innpå flere ganger daglig for å se om dere har oppdatert!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits