"God samvittighet smaker sjokolade"

Team Kine har hatt sin første felles treningsøkt i dag, det ble intervaller og litt styrke.
kvinnetrening.no kan du følge løpeprogrammet og delta:)

Som dere ser -Charlott har gjort en SUPER innsats i dag -følg med i neste uke for mer trening og fremgang.

Har DU satt i gang løpingen ennå? Bli med oss å løp våren i møte :)

4 kommentarer

superskjold

11.03.2011 kl.20:06

trener hver dag jeg <3

ville blitt så glad om du så på bloggen min <3 kanskje kommenterte også <3

kvinnetrening

11.03.2011 kl.20:11

superskjold: Så bra! Flink :) -men husk bare å "lytte til kroppen" og ta fri en gang i blant også. Kroppen må få tid til å restituere seg også!

Irlin

11.03.2011 kl.21:02

Hvor mange dager burde man ha "treningsfri"? Elsker å trene og har ikke hatt en fridag på 10 mnd, går mest i kondisjon da med løping,...

kvinnetrening

11.03.2011 kl.21:36

Irlin: Det er ikke noe fasitsvar her, og det må vurderes utfra treningsvolumet og intensiteten (altså total belastningen som kroppen din får) og energiinntaket ditt. Uansett høres det ut som at du bør variere treningen din, da ensidig belastning kan være direkte uheldig på lang sikt (tretthetsbrudd, overbelastning og betennelser etc).

Det beste råd er å kjenne på kroppen når den trenger fri; du skal føle at du har overskudd til å trene og at kroppen "vil" (at den klarer å yte slik du forventer, at treningen ikke er unormalt tungt eller vondt, eller at kroppen bare føles "stinn", støl og stiv). Som en grei regel; fri hver 3.dag, evnt svært lav intensiv trening?!

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits