Kvinnetrening testet Corebar!

På fredag var vi på ny "test-time", denne gangen testet vi COREBAR på ELIXIA Colosseum Park i Oslo.
Hverken Therese eller jeg har vært med på denne timen tidligere -vi har som kjent ikke vært så mye på gruppetimer...
Vi kjenner BEGGE to på kroppen både i går og dag treningstimen på fredag:)

Testet fikk vi -og det kan du lese mer om på kvinnetrening.no

Vi tester timer nettopp for at dere som ikke har deltatt skal få et visst innblikk i hva disse timene går ut på, for at dere som ikke er medlem på treningssenter kanskje kan få se litt hva slags tilbud som finnes og vurdere om det kan være noe for deg og også for å bidra med informasjon og kunnskap rundt de ulike alternativene som finnes i dag.

Hva om DU deler med deg hva du liker å trene, og hvorfor?

17 kommentarer

Vanessa

13.03.2011 kl.18:54

corebar er knallgøy, og man kjenner virkelig at man har jobbet med kjernemuskulaturen (hvis man har riktig teknikk). Jeg går på corebar så ofte jeg har sjansen, og spinning i ny og ne.
Stilig!:D

Chasing the star

13.03.2011 kl.20:08

jeg elsker corebar :))

lovelyliller :)

13.03.2011 kl.20:14

så tøfft og bra ut! har aldri prøvd det selv! :D

TID FOR TRENING

13.03.2011 kl.21:28

Hmm..ikke enig i valget av blå (2kg). Rød (1kg) er mer enn nok når teknikken ikke er helt inne enda, mye teknikk på Corebar, tar mer enn én time å lære den. Opp til deg selv hvor hardt du jobber også, ikke bare vekta på Corebaren, overdriver du alle bevegelser, løfter beina litt høyere, strekker armene litt strakere, thighter magen litt mere..ja da jobber du litt hardere også.

Pedagogisk opplagt time? Instruktøren får timen på dvd, musikk, koreografi, hele pakka (skuffa jeg deg litt nå:)

Husk at Corebar er NORSK, lanseres nå også i USA - Heia Anita Tonne og www.coremon.no

Ingrid Elisabeth

13.03.2011 kl.23:15

Corebar ftw! Det er min favorittgruppetime i alle fall. Supplerer med Fitness Fusion, pilates, hatha yoga og litt ulike kondisjonstimer + egen styrketrening og løping på tredemølla.

Frida

14.03.2011 kl.12:19

Jeg går på corebar hver uke! Jeg går nå på corebar hard. Det er noe av det artigste jeg har vært med på :-)

14.03.2011 kl.15:49

Bra blogg! Et lite spørsmål: Kan man bli lavere/minske i høyden ved å gå ned i vekt/slanke seg?

kvinnetrening

14.03.2011 kl.22:36

Hei Frida:) Så godt å høre! FLink du er :) klem Kine

kvinnetrening

15.03.2011 kl.10:04

TID FOR TRENING: GODE innspill; dette erfarte vi også, på vår første og til nå eneste corebar timen. Man må fokusere mye på riktig teknikk for nettopp å kjenne det i coremusklatur; ikke hoppe, hive og kaste stang eller armer/ben med aksellerasjon i hytt-og-gevær (!).

HEhe- men instruksjonen er i så fall bra da; takk til Coremon.no kanskje?! ;)

kvinnetrening

15.03.2011 kl.10:07

Anonym: Hei du! Nei, høyden din kan du ikke påvirke med trening; det går overhode ikke. Men ingen regel uten unntak da:

Du kan forhindre optimal vekst/utvikling i barne/ungdomsår dersom du trener hardt og mye, og fokuserer mye på å holde vekten lav. Dette vil være en relevant tankegang i aktiviteter som turn, RS etc. Man fraråder også individer som ikke er ferdig utvokst å løfte tunge vekter, da dette potensielt kan forhindre optimal (høyde-)vekst. Dette er noe av grunnen til at man har 16 års aldersgrense i treningsstudioer!

Man taper også høyde med alderen, men da snakker vi godt voksen alder. Dette skyldes at ryggen faller noe sammen. Delvis pga tap av skjelettmasse, delvis pga mellomvirvelskivene (støtputer mellom ryggradens knokler) mister væske og presses sammen.

MVH Therese

TID FOR TRENING

16.03.2011 kl.16:28

Sikkert en stor takk til instruktøren også, ingenting går av seg selv :)

P.S. Jeg skal være vikar på Corebar akkurat i kveld! Ikke en så hard time som dere var på, men det er fullt mulig å "ta seg ut"!

Linn Susann

16.03.2011 kl.23:31

Fantastisk blogg jenter!:) Ville bare nevne at ja, vi Corebar-instruktører får tilsendt Releaser med koregrafi fra Coremon. Men overnevnte video, er en time instruktøren på Elixia har laget selv, og har ingenting med disse dvdene å gjøre... Faktisk veldig annerledes fra Team Corebar sine timer..

Ann-Mari

16.03.2011 kl.23:38

Tid for trening: det er mange ulike konsepter som baserer seg på prekoreograferte programmer (Les Mills osv). Corebar gir også ut dvd med koreografi og musikk som man kan velge å bruke eller ikke. Dette betyr ikke at instruktøren "får hele pakka", det krever fortsatt mye av insturktøren i forhold til planlegging (vil man bruke trinnene akkurat sånn dvden viser eller gjøre noe annet osv), øving, formidling på timen (pedagogisk, non-verbal og verbal cuing), korrigering av teknikk osv En time er aldri lik selv om instruktørene bruker samme musikk (spør medlemmene!).

Timer hvor instruktøren ukritisk "hermer" koreografi fra dvd uten å skjønne tanken bak øvelsen eller musikkbruk blir sjelden en høydare og ødelegger både for de profesjonelle instruktørene som tar jobben sin seriøst og for konseptet: train hard, HAVE FUN or go home! :)

Hilsen

Ann-Mari

Corebar instruktør på World Gym Akersgata

Anita Tonne

17.03.2011 kl.16:15

WOW! dette var kult å lese fra en som jobber fulltid med corebar! Kjente godt igjen stemmen på videoinnlegget. Han har jeg nemlig hatt på kurs... han kjører sin egen variant så jeg og ikke vår musikk og koreografi så all ære til han for at han gav dere nemlig det corebar dreier seg om: svett, tøfft og CORE!

Inviterer dere alle til en heidundrande COREBAR HIT (high intensity) time på Elixia Kolbotn neste torsdag 24 mars kl 09.00 (for de av dere som har tid og mulighet). Send meg mail på anita@coremon.no dersom du ønsker å være med. Dette er et smekkfullt party hver uke! Da skal jeg vise dere hva dette dreier seg om tenker jeg... Get ready to SWEAT!

// AT

Marianne

17.09.2012 kl.15:22

Jeg har veldig lyst til å teste ut corebar, men må nok gjøre det hjemme, siden vi ikke har treningsstudio her i nærheten :/ Men er det noen som vet hvilke vekt på stangen det er lurt å begynne med?

kvinnetrening

18.09.2012 kl.19:48

Hei Marianne:) Jeg vil nok anbefale deg å begynne med den letteste slik at du får "taket" på det og mestrer før du evt går videre:) Masse lykke til! klem Kine

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits