Vi gjør oss klare for Gyria!

Vi lader batteriene før kveldens "kvinnetrening tester" dyst. Her koser vi oss med en deilig kyllingsalat, og karber med litt brød ;) Energi til kroppen - for i dag skal vi teste Gyria med Norges kronede beste gruppesalsinstruktør (2009), Christian Velle. I timebeskrivelsen står det følgende;

"Med en kule, kettlebell, trenes bevegelighet, styrke, hurtighet, koordinasjon, kondisjon og balanse. Enkelt forklart, en komplett treningsform!"

Undertegnede kan ikke unngå å sitte med assosiasjoner til skikkelig gammeldags styrketrening, med menn med bart som står avbildet i bryterdrakt i suspekte stillinger med kuler på strak arm over hodet. hehehhe... Men - dette skal være en skikkelig tøff økt, effektiv og meget bra for både bevegelighet og styrke! Vi er spente!
MVH Therese (-og Kine!)

3 kommentarer

TID FOR TRENING

16.03.2011 kl.16:29

Kettlebells? I like! Har prøvd litt i et sirkeltrenings program jeg har, men brukt en hantel i mangel av en kettlebell..

P.S. Vinn Fitness kaffe! Sjekk bloggen min akkurat nå!

susanne

21.03.2011 kl.19:52

Ey, jenter, dere må lære dere å skrive GIRYA riktig. Girya er forressten en fantastisk treningsform som jeg håper dere blir hektet på:)

hilsen fra susanne

kvinnetrening

21.03.2011 kl.19:56

susanne: *blush* takk for tipset :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits