Finn 3 feil!!!

Hva om vi endret teksten til "HARD FACTS". Er det fortsatt like fristende???

 

Jeg har Statoilkoppen - det er en liten luksus man unner seg når man stadig er på farten og holder foredrag. I dag var jeg på veg inn til en ivrig gjeng kommende PT'er som i regi av AFPT skulle lære mer om kosthold. Så - svupp- innom Statoil for å fylle koppen  (-du ser vel koppen min i forgrunnen av plakaten på bildene?!).

For et rimelig tilbud da - som møtte meg på veg inn. Heldige meg, jeg som har Statoilkoppen liksom...?! Jeg har våget meg på å endre teksten til litt mer "hard facts", hvilket i grunn forklarer hvorfor jeg valgte å se etter et annet alternativ... Nå hadde jeg et ønske om å poste et illustrativt bilde fra min stopp hos Statoil og fortelle følgende:

De tre feilene var 3 stk boller til alt for rimelig pris og alt for mange kcal. Dette er i motsatt tilfelle noe helt annet..

 

Det er bare det at denne bensinstasjonen fullstendig manglet frukt. Den gjaldt de tre neste bensinstasjonen jeg stoppet ved også... Så i stedet for å bruke mer tid på å stoppe ved alle bensinstasjoner, har jeg nå stjålet eple-bilde fra "det store internettet". Slike vakumpakkede alternativer ved bensinstasjoner ligger som regel på en pris á kr 23,- pr 2 stk.

 

De tre bollene var fristende billige, men de ville faktisk "kostet" meg to spinningtimer med høy intensitet  (totalt 120 minutter med blodsmak i munnen altså!). 885 kcal - det er tett opp mot 1/2 dagsbehovet mitt for energi det (dersom man går utfra at en voksen kvinne skal ha 2000 kcal hver dag!).

 

Til ettertanke, kanskje...?

Lørdagshilsen fra Therese :)

10 kommentarer

Var karbohydrater bra? Hva er lite karbohydrat? Hva kaller man veldig mye karbohydrater?

jamzy

19.03.2011 kl.21:42

Haha, genialt!

Kommentere tilbake? ;;

Pia Bjørnsen

19.03.2011 kl.22:13

hehehhe.

♥ m a e n g / /

19.03.2011 kl.22:26

hehe, bra bilde! :-)

the next best thing

19.03.2011 kl.22:43

Noen ganger kan man være glad for å ha cøliaki. Da kan man ikke bare spise sånn "drit"mat fra bensinstasjonen, så hvis jeg skal ha noe å spise, blir det frukt eller nøtter, siden dem har ikke glutenfri mat der .

Ingrid Elisabeth

20.03.2011 kl.00:12

Jeg har spist meg lei på hurtigbakevarer fra den tiden jeg jobbet på bunnpris, og takk og pris for det. Kan unne meg noe fra bakern innimellom, men slike bensinstasjonboller smaker bare ekkelt uansett - og glad er jeg for det :)

Isabel - fotograf og mamma

20.03.2011 kl.09:00

Oi, når man tenker den veien, så frister de bollene, siden jeg vil opp i vekt. Men er kanskje ikke det sunneste å spise selv når man vil opp i vekt..

Ine og Jago ♥

20.03.2011 kl.14:23

Oi! Pleier aldri å stoppe å kjøpe meg noe, men det var litt sjokkerende at de tvar så mange kalorier i 3 boller!

kvinnetrening

20.03.2011 kl.20:32

Isabel: Hehe, ja - det har du rett i. Vektøkning handler om kcal-overskudd, men du skal samtidig ivareta god helse både i hverdagen og langsiktig. Sats på energirik, sunn mat ala fet fisk, nøtter, tørket frukt, vegetabilske oljer etc.

Les gjerne vårt blogginnlegg om vektøkning; http://kvinnetrening.blogg.no/1294915588_effektiv_og_sunn_vekt.html

Isabel - fotograf og mamma

21.03.2011 kl.10:13

Ja, ikke sant. Har fått kostholdstips fra legen, så prøver å holde meg til det så langt jeg klarer. Fristelsene er STORE, og jeg er ett svakt, svakt menneske. Sitter å gomler i meg Walters Mandler sjokolade nå. Skamme meg..

Men takk for link til det blogginnlegget deres. Veldig interessant og bra lesning! Den lagrer jeg til bokmerker!:)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits