Endringer...hva skal til? ..del 1

Du følger med på bloggen vår - TUSEN TAKK

Det betyr at du investerer tid på å lære deg mer om eller oppdatere deg på trening, kosthold og sunn livsstil.

KJEMPE BRA!!!

Vi gjør vårt beste for å bidra til at DIN hverdag blir lettere og mer aktiv og sunn :)

Når det er sagt så er det kun 1 person som har ansvar for å gjennomføre...
OG DET ER DEG!!!

Så dette er min lille oppfordring i kveld..Dersom det er slik at du ønsker endringer i livet ditt..
ta vektreduksjon for eksempel.

Hvorfor ønsker du denne endringen?
Eller -HVOR MYE ønsker du denne endringen?

Kan du fortelle meg, dvs skrive en kommentar til dette innlegget,
HVA som er konsekvensen dersom du IKKE gjennomfører de endringene du ønsker?

Altså -dersom du ønsker å gå ned i vekt og du ikke gjør det; HVA SKJER DA?
Sett ord på hvilken situasjon du vil være i dersom du ikke endrer på de tingene du ønsker.
Hva føler du? Hvilke praktiske konsekvenser gir det deg?
Beskriv hva du ser for deg og send det til oss som en kommentar -du er selvfølgelig anonym om du ønsker det.

I morgen jobber vi videre med dette, med endringer og gjennomføring -i hvert fall dere som ønsker endringer! :)

10 kommentarer

Pia Bjørnsen

29.03.2011 kl.22:17

fint innlegg :)

Kaja

29.03.2011 kl.22:30

Jeg har jobbet med vektreduksjon i halvannet år nå, og det har gått både opp og ned. Jeg var veldig flink i julen, og i januar måned var jeg nokså fornøyd med kroppen min. Da hadde jeg gått ned drøye 21 kg, noe som var en stor seier! Jeg hadde bedre selvfølelse og fikk enda mer motivasjon til å trene og leve sunt :) I det siste har det desverre ikke gått så veldig bra. Hvor mye jeg har gått opp vet jeg ikke, i og med at jeg ikke tør å nærme meg vekta, men jeg både ser og føler det på kroppen. Det gjør at jeg ikke syns klærne er fullt så fine lengre, jeg har litt mindre selvtillit og mye mindre motivasjon til å trene.. Det gjør at jeg føler meg ganske så mislykket, og det er ingen god følelse. Jeg prøver nå å rette opp i dette, for jeg har absolutt ikke lyst til å komme tilbake til der jeg begynte.

Christina

29.03.2011 kl.22:50

Skal ver brudepike i sommer, og har gått en avtale me mor mi. Der hun skal kjøpe en fin og litt dyrere kjole til meg dersom jeg blir "stram i fisken". Dersom jeg ikke klarer å gå ned i vekt er ikke de noe som skje, bare at jeg må gå med henge rumpe og "gravidmage" på stranda.. det er trist som fyyy!!!! :(

har du noen tips som jeg kan ha som niste på skolen? å hva jeg bør ete til frukost...?

Sol

30.03.2011 kl.06:22

Jeg har et stort ønske om å føle meg "fin",at jeg vet at om jeg skal ut på noe er ikke magen en belastning. Jeg vet at jeg ikke er tykk,men jeg føler meg alikevel ikke helt vel med kroppen min. Etter 2 svangerskap har jeg gått ned 26kg,noe jeg er utrolig stolt over. og jeg spiser veldig bra,trening har jeg begynnt med skikkelig nå for 3uker siden. Har mistet til sammen 16,9cm på 2uker:) Det som kommer til å skje om jeg ikke når målene mine er at jeg igjen blir slapp og uvel. Formen kommer til å bli akkurat som før. Følt meg mye slapp,deppa og småsyk konstant! Så det er en STOR grunn for meg å nå målet mitt!

CamillaAlgroy

30.03.2011 kl.08:06

Det som skjer er vel at man blir deprimert og sint på seg selv, man blir trøtt og uvel og slapp.

Jeg ønsker selv endringer, og det er vanskelig til tider.

Helene

30.03.2011 kl.08:55

Jeg har ønsker om å vær fornøyd med meg selv og ha en kropp jeg selv er fornøyd med. Det har jeg fått, men sliter med å være fornøyd med den jeg er, og er alltid redd for jeg ikke skal holde de resultatene jeg har fått. Og jeg ønsker å få mer resultater av treningen jeg gjør som i from av å bygge muskler, men det er vanskelig å komme inn i hvor mye jeg skal spise uten å gå opp i fettprosent. Det er slitsomt og mye frustrasjon, men det jobbes, og håpes på resultater. Jeg begynte å trene så mye som jeg gjør nå etter jul. Trener ca 8 - 10 timer i uken. Har fått masse resultater, men også negative resultater psykisk. Jeg er fornøyd med kroppen, men alike vell missfornøyd og irriterer meg ofte over at resultatene kommer så sent og at jeg ikke føler jeg får de resultatene jeg vil ha. Det er litt sånne ting. Og det jeg ønsker er å bare være fornøyd med meg selv.

hartvigsen

30.03.2011 kl.11:38

hei.

får 2 år siden var jeg trenings narkoman. jeg trente 7 dager i uken, vær økte var mellom 2 og 4 timer. Den gangen hadde jeg ett mål, som jeg hadde satt meg får 4 år siden. da jeg endelig nådde dette målet, datt jeg helt sammen. har ikke klart å fått til regelmesig trening, og sliter med motivasjonen. Dette merker jeg veldig godt på kropp å humør. Har dere noen tips som kan hjelpe meg med å komme i gang igjen?

tusen takk på forhånd.

Lise

30.03.2011 kl.16:49

Jeg har et STORT ønske om å gå ned i vekt og er nå i gang med det. Men det går opp og ned, sliter litt med motivasjonen i blant, men prøver å spise sunt og trener ca 3 ganger i uka. Grunnen til at jeg ønsker det, er for å få bedre selvtillitt, se bedre ut, føle meg mer vel med meg selv, komme i bedre form og få en generelt bedre helse. Om jeg ikke klarer det, blir jeg veldig deppa og skuffa, føler meg mislykket.. dårlig form, slapp, ikke fornøyd med meg selv og sånn jeg ser ut.. Derfor bare MÅ jeg klare å nå målet mitt!!

Ingrid

30.03.2011 kl.17:24

Mitt ønske er vektreduksjon, og om jeg ikke oppnår dette vil konsekvensene være at jeg vil mistrives når sommeren kommer og jeg skal gå i bikini og mindre klær.

Mitt ønske er også at jeg skal bli ansett som "høy og slank" av andre, og at jeg skal føle meg vel sammen med mine slanke venninner.

Elsker denne bloggen, som er til stor hjelp for meg! Fortsett slik dere gjør, og kom med tips! Særlig tips til sunn og billig mat :-)

Stor klem fra meg!!

Christin

31.03.2011 kl.11:53

Jeg har prøvd å gå ned i vekt over lang tid, noe har gått delvis bra og noe har ikke gått bra i det hele tatt. Men i september/oktober 2009 bestemte jeg meg for å ta et skikkelig tak. Siden da har jeg gått ned 11 kg. Ikke så mye kanskje, men jeg har ikke tatt noen snarveier. Jeg har spist det jeg har hatt lyst på og bevegd meg mer. Selvfølgelig er måltidene blitt redusert og hyppigere.
Jeg er 1.78 høy og 91 kg per i dag, og en hver vil se at det er for mye.
Problemet mitt er at jeg har hengt meg for mye opp i vekta, vektnåla har ikke forandret seg så mye, men kroppen har blitt mye strammere.
Nå er ikke motivasjonen på topp lenger. Jeg har ikke råd til å gå på treningssenter og er avhengig av å trene hjemme i stua eller ute i naturen. Med dette været som har vært nå har jeg mistet motivasjonen nesten helt. Jeg er nødt for å variere aktiviteten mye for å holde lysten oppe. Jeg går ikke opp i vekt likevel, men jeg ønsker å fortsette å gå ned.
Det er viktig for meg å komme meg ned på ei sunn vekt, da familien er preget av diabetes og hjerteproblemer. Ved å ha ei sunn vekt, kan jeg redusere risikoen betraktelig. Men kanskje viktigst av alt, for meg selv, er å få selvtillitten tilbake. Jeg bryter meg selv ned og kan gråte hysterisk over hvordan jeg ser ut. Dette vil jeg ikke fortsette med, både for meg selv, for kjæresten min og for familie og venner. Jeg unner alle den ekte Christin!
Per i dag i har jeg problemer med å bryte 90-tallet. Det har jeg ikke klart siden desember!! Jeg tar gjerne imot tips om hvordan jeg skal klare det. Personlig tror jeg det er en mental sperre blandet med motivasjonsmangel..
Frykter for at dette ble en veldig rotete kommentar men.. essensen er i alle fall her :-)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits