En liten forklaring!

Jeg har vært litt fraværende her på bloggen vår den siste tiden..

Det er ikke på noen måte slik at jeg er lei eller ønsker å la det ligge,
jeg er SUPER glad for at vi får lov til å være med å påvirke din hverdag
og får lov til å dele våre tanker med deg. Det er en endring i hverdagen og livet som ligger bak.

Jeg er så heldig at jeg har verdens beste kollega,
Therese -som dere ser har tatt mye ansvar her inne den siste tiden...Therese; TUSEN TAKK -DU ER BEST, DU ;)

Jeg skal fortelle mer om hvorfor i løpet av helgen, OG komme sterkere tilbake med mer motivasjonsinnlegg, mer trening og ikke minst mer morro fra Therese og meg :)


(Kaffe og litt jobb i frisk luft etter en god treningsøkt...Mmm, GODT!)


Hvordan er din dag så langt?
...her er en liten morsom sak, jeg håper dette kan gi deg en god latter og god fredag;)

 


RIKTIG GOD FREDAG:)

8 kommentarer

Madeleine

13.05.2011 kl.08:51

Dere er så flinke! Stå på!! :-)

Ha en flott dag!

Eva

13.05.2011 kl.12:59

Hei, jeg liker veldig godt motivasjonsinnleggene dine. De er konkrete og gir noe. Mange av motivasjonsrådene man kan lese andre steder er overfladiske og lite nyttige. Det er generelt høy kvalitet over bloggen deres. Jeg gleder meg til flere innlegg fra deg og Therese :) Ha en fin helg!

Camilla

13.05.2011 kl.15:22

Therese har vært kjempe flink, og det har du også Kine :) Ikke glem at dere også må tenke på dere selv, ikke bare alle andre først :) Uansett hva det er, så håper jeg alt ordner seg for deg Kine :) Det fortjener du! :)

Kine

13.05.2011 kl.23:00

Denne bloggen likte jeg veldig godt, dere er flink! Jeg ser dere testet ut 4x4 intervaller. Gir den slags intervall bedre fettforbrennende resultat enn Geriljakardio? Når man trener intervall er det slik at man forbrenner ikke under selve treningsøkten, i stede etterforbrenning? Men samt er dette bedre enn å jogge 50 min i moderat tempo?

Jeg håper dere kan svare meg, har lyst til å gå ned noen kilo!

Lise

13.05.2011 kl.23:14

Syns dere er kjempe flinke begge to!! :) Dere må huske å ta vare på dere selv også :) Håper det ordner seg for deg, Kine, uansett hva det er :)

Livet

14.05.2011 kl.00:12

Stå på som du alltid har...

Och det finns massa positivt i allt.... även i det negativa...

Marion

14.05.2011 kl.09:16

Du er kjempetøff Kine, uansett hva det er så kommer du deg gjennom! :) Therese er kjempeflink med bloggen og skriver mange interessante innlegg.. Stå på begge to :)

Oda

15.05.2011 kl.16:12

I går kveld, satt jeg i sofaen og spiste Freia-kjeks og hjemmebakte boller mens jeg leste bloggen deres. Da fikk jeg så utrolig mye motivasjon til å trene dagen etter!! (altså i dag) så idag sto jeg opp kl.09 og var ute av døra 09.45 klar til å jogge etter en sunn musli-frokost :-) hjemme igjen tok jeg litt styrke, løp ned og opp trappa, brukte trenings rockering og sykla en runde på 1 mil. Dere er så utrooooolig motiverende og flinke! men bra dere sier man skal unne seg litt godt av og til, for da jeg kom hjem hadde mamma stekt vafler... Var det dumt av meg å spise vafler? ødelegger det mye av treningen?

uansett, dere er utrolig flinke og motiverende! Jeg blir skikkelig positivt påvirka :-D STÅ PÅ videre og fortsett akkurat som dere gjør!! :-)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits