Treningsklær fra Mitchi - superkampanje i juni!

Mitchi holder kampanje i juni, med 30% på alle sine online-produkter :) HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Du skal lete lenge etter bedre treningsklær - stilig, komfortabelt  - fargerikt!


Vi i Kvinnetrening bruker Mitchi klær når vi trener (og ellers...); du ser oss med flere ulike klær på våre blogginnlegg; både fra løpsslaget, kvinnetrening-tester-treningstimer  og fra andre treningsrelaterte blogginnlegg!


4 kommentarer

t h e e a s v e r d e n

16.06.2011 kl.14:27

stillig! skal sjekke :)

tjukkebollefeita

17.06.2011 kl.08:41

Synes det er veldig leit at store aktører på treningsklær (ikke bare mitchi) ikke lager treningsklær i større str også. Det er mange av oss store som trener for å bli mindre, men treningstøyet vi har å trene i er ikke så veldig behagelig. Jeg har gått ned 30 kg siden i høst, men er fortsatt så stor at jeg ikke kan gå å kjøpe meg fancy treningstøy:(

kvinnetrening

17.06.2011 kl.09:33

tjukkebollefeita: Takk for flott tilbakemelding; dette er jo noe vi absolutt bør ta i betraktning i vårt neste møte med Mitchi :)

Ha en strålende dag; mvh Therese

tjukkebollefeita

18.06.2011 kl.21:12

Ja, ta det gjerne opp, for vi som er store har også lyst på fresht treningstøy som er behagelig å trene i. Å trene i tykke bomullsbukser er ikke digg.

Ha en flott dag du og:)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits