En viktig "treningspartner"..

Det er lite utstyr som trengs for å gjøre en effektiv treningsøkt hjemme, men det er noe som gjør økten bedre, mer effektiv eller mer fristende. Hvilke effekter dette er, kommer an på den enkelte, hva du liker å gjøre, og hva du mener er viktigst for deg.

Jeg tror at én effekt vil være nødvendig og høyt prissatt for de fleste, uansett om man er en "jogger", styrketrener, yoga-tilhenger.....eller rett og slett barselmamma (!). Jepp, for denne effekten kjøpte jeg først og fremst som barselmamma, men selvfølgelig med flere ting i bakhodet.

Inspirert av helsestasjonen, erfaringsrik fra egen trening, og etter tips fra min egen søster, kjøpte jeg meg en Airex matte som spedbarna mine har ligget på under div gulv-lek. Her har de puslet med sine første leker, gjort sine første ruller, prøvd sine første krabbesteg, senere bygget lego, lekt med dukker - og nå enda bruker (4 og 7 år gamle) til turning og dansing! Og mamma'n bruker den; til stretching og mageøvelser etter løpeturer og andre effektive hjemmetrenings økter.

Tykk og myk; lett å rengjøre og praktisk til både lek og trening (-er ikke dét lek også da?)...Og tro meg; det FORSKJELL på matter altså. Fordelen med Airexmatten er at den er tykk nok og myk nok, til å gjøre treningen behagelig. Ingen vondt i hverken "spisse" knær eller korsrygg under stretching og styrkeøvelser!

 

En slik matte kan du også kjøpe; enten det er til "minsten" som skal ha en behagelig lekestund (enten det er med ønske om mykt underlag, eller om varmt underlag på feks flislagt gulv!) eller det er til deg selv - eller hva med begge?

-Hos Kvinnetrening kan du få 15% rabatt på denne matten, ved å bruke rabattkoden vi har i vårt samarbeide med Treningsbutikken. Se vår produktanbefalingside, der du finner bla Treningsbutikken! Dette gjelder også deg som leser bloggen vår. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits