Mitchi høst - klær som strekker seg ut over de vanlige grenser!

Vi har fått spørsmål om hvor man kan få tak i klær til aktive kvinner med litt størrelse. For ser man etter treningstøy fra kjente leverandører, lages de som oftest inntil en viss definert størrelse. En viss definert "vanlig" grense for hvor store treningsklær skal være. Noe av utfordringen for klesprodusenter, er at de må ha tro på at markedet vil HA de større klesstørrelser; at de selger, og at man ikke "brenner inne" med slikt på lager. 


Har du sett den nye høstkatalogen til Mitchi? Den kan lastes ned på deres nettsider, og klærne er tilgjengelig først når de dukker opp i nettshopen; nå til høsten!

 

Mitchi hopper i det, og lanserer fra høsten en egen loosfit kolleksjon med ekstra store størrelser; Sofia kommer i størrelse fra small til XXL. Det bør også bemerkes at tekstilene som Mitchi bruker er hovedsakelig stretch-tekstiler som evner å strekkes en god del utover sin påpekte størrelse!

Sofia Singlet fra str S - XXL
I tillegg kommer det også en loosfit bukse i denne serien; se i katalogen!8 kommentarer

Susi

08.07.2011 kl.22:57

:)

tjukkebollefeita

09.07.2011 kl.23:56

Åh, dette gleder mitt hjerte stort!!! Og siden jeg har etterlyst dette, skal jeg helt klart shoppe så fort jeg har råd til dette:)

kvinnetrening

10.07.2011 kl.00:45

tjukkebollefeita: Så godt å høre!! Håper du blir fornøyd med plaggene :)

tjukkebollefeita

10.07.2011 kl.12:36

Vet dere om det er stretch i den buksa som kommer i stor versjon? For var inne på str guiden dems og så at jeg muligens ikke kommer til å passe xxl riktig enda heller, regner med at den kommer til å være rundt str 46/48.

kvinnetrening

10.07.2011 kl.16:42

tjukkebollefeita: det vet jeg ikke for sikkert; men bakerst i katalogen står forkortelsene for klærne forklart; altså hvilke materialer de er laget i. Buksen ligner en jeg har selv, og den er ikke stretch i!

MVH Therese

tjukkebollefeita

10.07.2011 kl.19:43

Takk for svar, da får jeg nok gå inn noen cm til før jeg får shoppet. Men er veldig glad for at de tar utfordringen og lager klær i større str enn de fleste andre!! <3

Pia

12.07.2011 kl.00:11

Dette er kjempegode nyheter - selv har jeg alltid klart å skvist meg inn i de størrelsene som var tilgjengelig, men det er det jo ikke alle som gjør - og hva gjør man da? Jo, man dropper å trene. For hverdagsklær finnes jo i nok store størrelser. Kjempebra at det blir tatt tak i :) Hilsen litt overvektig ernæringsfysiologstudent :)

kvinnetrening

12.07.2011 kl.07:59

Pia: Så flott å høre at dette treffer flere lesere! Det er jo absolutt ingen løsning å IKKE trene, så dette håper jeg vil selge bra, slik at Mitchi får troen på en slik linje! Stå på med studiene BTW ; kjempe spennende ;)

MVH Therese

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits