Har du prøvd stavgang?

Har du hatt en flott dag?

Endelig har det vært en solfylt dag her i Fredrikstad, og jeg har kost meg i sommersola og plukket litt fregner, kost meg med en iskaffe (hørt dén før?), sett minstemann leke på en flott lekeplass her i Kirkeparken og brukt tiden til å fundere litt.

Vi har så gode avtaler hos utstyrsleverandører nå; på både klær, treningsutstyr, tilskudd og helsekost (more to come!), og dette bør fås fram så alle våre medlemmer og blogglesere får øynene opp for dette og kan utnytte seg av godene.

Jeg har tidligere skrevet om at vi kan gi gode avtaler på sunn sjokoladetreningsmatter, deilige treningsklær, div treningsutstyrkostholdsanalyse, boken som avslører alt om effektiv fettforbrenning... 

Jeg har alltid hatt lyst å teste ut gåstaver, jeg!

Jeg har perioder hvor jeg går mye "powerwalks" om morgenen (fordi jeg ikke er så sprek at jeg klarer intervaller så tidlig om morgenen, som Kine'n vår!). Hva om jeg kunne få mer ut av dette med gåstaver? Vel, første skritt blir jo å få tak i slike gode gåstaver, som har god gripeevne i terrenget (blir jo ikke det samme som skistaver det da!). Da skal jeg jammen ha på pulsklokka mi også, for å se på puls og kcalomsetning på en slik tur med og uten gåstaver! Og ikke minst se om det gir noe utslag i stølhet i armer og mage etter en gåstav-tur!

 

Vi har via vår produktanbefaling gitt deg god rabatt på bla treningsutstyr som gåstaver via vår avtale med treningsbutikken!

 

Men jeg lurer.... har DU testet gåstaver? Fortell om din erfaring da!!!

Én kommentar

Deluna Lounge

09.07.2011 kl.20:35

Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits