Kom igjen, bli lykkelig!

Kvinner har gjort store fremskritt i kraft, påvirkning og inntekt de siste 40 årene, men generelt så har livsstilfredsstillelsen gått ned i henhold til studier fra National Bureau of Economic Research gjort på 45 000 kvinner.

Studier viser at kvinner gradvis har blitt mindre lykkelige enn de var for 40 år siden og er mindre lykkelige enn menn.

Marcus Buckingham har publisert disse funnene og hans egen forskning på kvinner lykke i "Find your strongest life, what the happiest and most sucsessful women do differently".

Han fant ut at de lykkeligste og mest fremgangsrike kvinnene hadde visse likheter:

  • De strever ikke etter balanse, de strever etter helhet. De balanserer bevisst livet deres i retning av de øyeblikkene som får de til å følge seg sterke.
  • De henger seg alltid opp i detaljer. De kjenner og agerer på spesifikke detaljer på det som styrker de og bryr seg ikke om det som ikke styrker de.
  • De henger seg ikke opp i hvem de ikke er. De aksepterer og agerer i henhold til hvem de er. De har funnet rollen de er født til å spille og spiller den

Buckingham tilbyr en quiz på www.stronglifetest.com som spiller opp ulike scenarioer og ulike reaksjonsmønster knyttet til dette.


Besluttingen du tar for hvert scenario viser deg dine interesser, styrker og de rollene som sannsynligvis er mest tilfredsstillende for deg.
De ni ulike rollene identifisert inkluderer bla en motivator, pioner eller skaper. Å vite din rolle er som å ha et kompass som peker veien mot lykke. Testen gir deg et helt klart bilde av dine styrker og anbefaler karrieretrekk som passer tilde styrkene. 

 

2 kommentarer

lovelyliller.com

06.08.2011 kl.14:20

takk for tips. jeg føler jeg er lykkelig,stort sett. gos helg

Mathilde

06.08.2011 kl.14:36

Artig test faktisk. Jeg ble teacher...

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits