Slik fikk hun forbedret sin kondisjon!!

Charlotte var en av våre deltagere på Løpsutfordringen, og ble før sommerferien også kåret som en av våre to vinnere. Da Charlotte ble med på utfordringen i mars var det 5 mnd siden hun startet sin barseltid. Nå ville hun finne "tilbake til seg selv" i både kroppsfasong og funksjonsevne, og med Kvinnetrening fant hun hjelpemidlene som skulle til. Eget treningsprogram, eget kostholdsprogram og fagkyndige personer som følger opp ukentlig.

 

Da Charlotte avsluttet sin 10 ukers treningsperiode, omtalte hun seg selv som en VINNER uansett utfall på testene. For hun hadde vunnet det viktigste; endringen hun hadde traktet etter.

Gjennom et godt sammensatt kosthold (med fokus på god helse for både barnet og ammende, aktiv mor!), et strukturert løpsprogram og enkle styrkeøvelser, hadde hun gode forbedringer i både kroppsvekt, utholdenhet og styrke. I noen av testene hadde hun faktisk en forbedring på 150%!!

Charlotte vant - på flere enn én måte!

  • Gjennom 10 uker økte hun kondisjonen med 2% pr uke; totalt 22% etter endt treningsperiode (-og det stopper vel ikke her, gjør det vel Charlotte?)
  • En jevn vektnedgang med rundt 0,5 kg pr uke, der benmassen (skjelettet!) samtidig har vært stabil er også til å juble høyt for!
  • Med enkle styrkeøvelser som push ups og kroppshev, for bedret hun seg med totalt 5 ekstra push ups og 6 ekstra kroppshev!

Er det én ting Charlotte kan, så er det å presse grenser. Noen ganger så mye at selv trener Kine ble lett bekymret på treningene :)

Charlotte lærte, og visste egentlig godt selv, at skal man få resultater, så må man faktisk GI LITT selv også. Det hjelper ikke å ha verktøyet og midlene tilgjengelig, om man ikke bruker de. Med Kvinnetrenings "spark bak" og videre veiledning, er Charlotte i god gang med å finne sitt "gamle jeg" etter graviditet og barseltid.

DETTE KAN DU OGSÅ FÅ TIL! VI ER HER FOR DEG; uansett situasjon i livet. Kvinnetrening - for kvinner, av kvinner!

Ta en titt på våre nettsider for å se mer til våre tilbud og referanser!

2 kommentarer

Solveig Kristine

14.08.2011 kl.17:53

Ha en kjempefin dag :)

ti0

14.08.2011 kl.19:12

Så tøft! ;D

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits