Vil du trene med Kvinnetrening?

Gjennom sommeren har Kvinnetrenings ernæringsfysiolog vært engasjert i en lokal treningsgruppe i Østfold, som er igangsatt i regi av lokalavisen Fredrikstad Blad.

Bildet er lånt fra Fredrikstad Blad (fotograf Geir A Carlsson)

Avisen inviterte sin andel av inaktive lesere til å bli med på tidenes "spark i gang treningen", og fikk over 130 interesserte. De 22 utvalgte har holdt det gående gjennom sommeren med ukentlige treningsøkter, under ledelse av 4 erfarne idrettsutøvere/trenere. Reportasjer av deltagerne finnes hos Fredrikstad Blad Aktiv, hvor man også får tilgang til deltagernes individuelle blogg.

Erfaringer: det har blitt et utrolig godt samhold i gruppen av deltagere, som inntil oppstart var ukjent med hverandre. De har alle opplevd stølhet, treningssmerte, frafall av motivasjon, hverdagsutfordringer - men også et utrolig godt samhold, en lekende lett tone innad i gruppen, latter, motivasjon og treningsglede. Samholdet har gjort at de har kommet seg gjennom de vanskelige periodene!

 

KVINNETRENING INVITERER DEG!

Nå ønsker Kvinnetrening å invitere deg, som er registrert i Kvinnetrening sin kundebase (også deg som gratis medlem!) til å bli med på enkel og effektiv trening gjennom høstukene, fra og med neste uke (uke 34). 

  • Vi retter oss mot deg som bor i Østfold, og prøver å "møtes på midten". Vi samles ukentlig i Råde for å gjøre effektive økter sammen - på et nivå som alle skal mestre!
  • Treningen ledes av ernæringsfysiolog og instruktør Therese Mathisen, med vikariering av gründer og motivator Kine Borge-Skar.

Kine og Therese er klar for effektive kondisjons, forbrennings og styrkeøkter sammen deg!

 

  • Deltagelse koster kr 60,- pr gang, og du forhåndsbetaler for 4 økter om gangen pr faktura.
  • Vi møtes ved Idrettsplassen i Råde (ungdomsskolen) om ikke annet er avtalt
  • Påmeldingsfrist er alt til fredag, 19.august; så heng med om du ønsker plass!!

 

Lyst å bli med?? Send påmeldingsinformasjon (navn, email, tlf, alder, kort om fysisk form/treningsrutiner) til post@kvinnetrening.no


10 kommentarer

Edle ♥

15.08.2011 kl.19:43

Kul blogg :D

Kommentere min blogg, skal ha må gjøre video så har du noen gale forslag vi kan gjøre? <3 Takk på forhånd! Ha en fin dag :)

carina

15.08.2011 kl.20:58

så gøy ! (=

regner med det er kveldstid ? er dette noe jeg kan få svar på pr mail?

kvinnetrening

15.08.2011 kl.22:44

carina: Veldig dumt av meg å ikke få med slike detaljer da!

Vi har satt av onsdag kveld kl 18!

MVH Therese :)

Lise

16.08.2011 kl.13:47

Veldig flott tiltak :) Hadde gjerne blitt med, hadde jeg bodd nærmere.. Så desverre...

Har 2 spørsmål:

1. Hvor mye må man betale på kvinnetrening.no for å få tilgang til ukentlig oppfølging og chatt med dere? Jeg har nå bare det biligste medlemskapet, og må innrømme at jeg ikke bruker det så mye.. Hadde nok brukt det mer, om jeg hadde mer oppfølging osv i medlemskapet.. Lurer derfor på pris, da jeg ikke har så god råd..

2. Lurer på en ting ang brød.. På Meny har de alltid så ferske og gode brød, men lurer på hvor grove og sunne de er? Står ikke noe på posen.. Kjøpte bl.a et solsikkebrød for litt siden..

kvinnetrening

16.08.2011 kl.16:53

Lise: Heisan Lise! Det er absolutt viktig å bruke medlemskapet riktig om man skal se noen resultater. Du kan se ulike priser her; http://www.kvinnetrening.no/cat/211.aspx

Les også vår artikkel om å bruke oss riktig; http://www.kvinnetrening.no/cat/62.aspx/319

Angående spørsmål 2; så må du nesten spørre de som står bak disken; jo mer sammalt mel, jo grovere er det! Du kan vurdere andelen grovhet her; http://www.brodogkorn.no/kosthold/matmerking/brod/

MVH Therese

Lise

16.08.2011 kl.17:05

Takk for svar!! :)

Har også et spørsmål ang barn og vekt.. Har ei kusine på 11 år som er ganske stor for alderen.. Er faktisk litt bekymret.. Hun er også ganske lang da, ca 165 cm.. Hvor mye bør ei jente på 11 år på 165 cm veie?? Vet ikke hvor mye hun veier, men hun har veldig stor mage (like stor som min hvertfall og jeg er jo voksen og har ganske stor mage selv da jeg er overvektig..). Hun er ikke spesielt aktiv..

Lise

16.08.2011 kl.17:10

Ville bare føye til en ting på mitt forrige spm ang barn og vekt..

Hun er 11 år, men bruker str 170 i klær. Noen ganger er det også for lite og hun bruker noen ganger str M eller L i voksen str..

kvinnetrening

16.08.2011 kl.20:02

Lise: Heisan, når det gjelder data om barn og vekt, er det vanskelig å gi gode tall for hvor normalvekt ligger. Etter at veiing og måling av barn i barneskolen sluttet, har vi ikke statistikk å sammenligne med (-heldigvis er slik måling nå gjenopptatt i skolene fom i år!). Men for meg høres det ut som vedkommende er stor for alderen. Hun er i en god alder mht å kunne strekke seg inn i vekten sin; man vil sjeldent jobbe med vektreduksjon hos barn; snarer stoppe vektutviklingen og få de til å strekke seg i høyden med samme vekten.

Dette bør skje med fokus på måltidsrytme og -vaner, kosthold og aktivitetsvaner. Barn bør være minst 60 min i aktivitet hver dag (moderat anstrengende).

Kanskje kan du plukke opp noen tips her; http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainArea_5661&MainArea_5661=5670:0:15,2690:1:0:0:::0:0

MVH Therese

carinaho

16.08.2011 kl.22:35

fort gjort å glemme (O;

da skal jeg høre med barnevakt.

er det slik at hvis en betaler må det være fast fire onsdager etterhverandre elelr kan dette stokkes om hvis jeg ikke har mulighet ?

kvinnetrening

16.08.2011 kl.22:51

carinaho: Vi er fleksible, men vil i utgangspunktet at man betaler fortløpende (så vi vet hvor mange vi møter fra gang til gang) :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits