Dette gir meg stor treningsglede!

Enkelte ting gjør trening ENDA MER inspirerende og gøy enn treningen er i seg selv (-går dét an da?)..hehe. Å trene i nytt treningstøy føles bare så eksklusivt og gøy ut - det er vel kanskje sånn vi jenter er? Shopping vet du ;) Rene lykken!

Vi i Kvinnetrening har funnet vår favoritt; etter mange års treningserfaring, har vi testet mye forskjellig. Bomulls t-skjorter som blir våte og kalde, eller teknisk treningstøy som transporterer fuktighet dårlig eller raskt får dårlig lukt... NÅ har vi derimot vår favoritt, som ikke bare har MASSE spennende snitt og design, men også stilige farger, sømmer OG utrolig deilig tekstil-komfort!

 

I dag stakk jeg innom Mitchi sine lokaler mellom ett par møter i hovedstaden, og hilste på de hyggelige damene på kontoret der - spreke damer med samme glød og interesse for trening som sine kunder :) Jeg benyttet anledningen til å kjøpe med meg ett par t-skjorter til min egen mor og svigermor, som begge er flinke å trene på egenhånd. Tenker de blir glade for litt feminine og deilige t-skjorter ;) Svigermor, som elsker lilla, kommer nok til å elske denne:

Louise Tee finnes i sort og i lilla utførelse; som medlem hos Kvinnetrening får du 25% rabatt på nettbutikken til Mitchi

 

Det er mange favoritter å ta av i mitt eget skap nå; men her skal dere få se en av de jeg virkelig liker best. En singlet med litt lengde, og søtt mønster. Herlig myk - og også denne fåes i ulike fargeutførelser:


Sigrun Tank kan også fåes i pink og ocean - her er jeg i sort!

Jeg er også kjempe begeistret for buksene til Mitchi, spesielt løpetightsene som har en tight, men likevel soft tekstil; utrolig herlig. Jeg har også ett par favoritter av capribukser, og denne vide buksen, som også kan poses med snøring nederst i bena, har behagelig bred strikk i livet (den er fra forrige sesongs kolleksjon!):

 Vi anbefaler dere å ta en titt i den nye høst kolleksjonen til Mitchi; så snart de er på lager, kan de bestilles i nettbutikken. Og HUSK at du får dine 25% rabatt med spesialkoden vår (som du finner i produktanbefalingen når du er logget inn hos Kvinnetrening).Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits