Kom og tren med Kvinnetrening!

Så du invitasjonen vår denne uken? Her kommer den igjen:

Gjennom sommeren har Kvinnetrenings ernæringsfysiolog vært engasjert i en lokal treningsgruppe i Østfold, som er igangsatt i regi av lokalavisen Fredrikstad Blad.

Bildet er lånt fra Fredrikstad Blad (fotograf Geir A Carlsson)

Avisen inviterte sin andel av inaktive lesere til å bli med på tidenes "spark i gang treningen", og fikk over 130 interesserte. De 22 utvalgte har holdt det gående gjennom sommeren med ukentlige treningsøkter, under ledelse av 4 erfarne idrettsutøvere/trenere. Reportasjer av deltagerne finnes hos Fredrikstad Blad Aktivhvor man også får tilgang til deltagernes individuelle blogg.

Erfaringer: det har blitt et utrolig godt samhold i gruppen av deltagere, som inntil oppstart var ukjent med hverandre. De har alle opplevd stølhet, treningssmerte, frafall av motivasjon, hverdagsutfordringer - men også et utrolig godt samhold, en lekende lett tone innad i gruppen, latter, motivasjon og treningsglede. Samholdet har gjort at de har kommet seg gjennom de vanskelige periodene!

 

KVINNETRENING INVITERER DEG!

Nå ønsker Kvinnetrening å invitere deg, som er registrert i Kvinnetrening sin kundebase (også deg som gratis medlem!) til å bli med på enkel og effektiv trening gjennom høstukene, fra og med neste uke (uke 34). 

  • Vi retter oss mot deg som bor i Østfold, og prøver å "møtes på midten". Vi samles ukentlig i Råde for å gjøre effektive økter sammen - på et nivå som alle skal mestre!
  • Treningen ledes av ernæringsfysiolog og instruktør Therese Mathisen, med vikariering av gründer og motivator Kine Borge-Skar.

Kine og Therese er klar for effektive kondisjons, forbrennings og styrkeøkter sammen deg!

 

  • Deltagelse koster kr 60,- pr gang, og du forhåndsbetaler for 4 økter om gangen pr faktura.
  • Vi møtes ved Idrettsplassen i Råde (ungdomsskolen) om ikke annet er avtalt
  • Treningsdager er onsdager kl 18
  • Påmeldingsfrist er alt til fredag, 19.august; så heng med om du ønsker plass!!

 

Lyst å bli med?? Send påmeldingsinformasjon (navn, email, tlf, alder, kort om fysisk form/treningsrutiner) tilpost@kvinnetrening.no


3 kommentarer

Høres utrolig bra ut!

tjukkebollefeita

18.08.2011 kl.21:34

Jeg har såååååå lyst til å være med, bor jo i Råde, men jeg kan ikke på onsdager, og dessverre klarer jeg ikke den utgiften for øyeblikket, da jeg trener fast på studio. Men det hadde vært så deilig å trene sammen med en gruppe.

Men det får bli en annen gang, kos dere MASSE for trening er GØY!!!!

Oda

19.08.2011 kl.22:21

Gøy at dette går an! Skulle gjerne blitt med om jeg bodde nærmere..

Det er fredag..så det skader vel ikke å spise tre fulle tortillalomper med kylling+ en hamburger (med grovt brød og salat, så klart) på en kveld? Kan dere skrive noe om dette? Holder man seg til faste posjoner og sunn mat hele uken ellers, går vel dette bra ? :-) Godt å høre slike ting fra noen som kan det!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits