Til alle våre godt trente bloggfølgere:

Visst du at Kvinnetrening også har tilbud til deg? Visste du at vi sitter på kompetanse til å gjøre deg til en bedre utøver; en kvinne i enda bedre form? At vi kan hjelpe deg å oppnå framgangen som du lenge har lett etter?Vi vet at det er mange kvinner der ute som er GODE på å trene. Som trener nesten hver dag, som holder seg i god form og som tar vare på kropp og helse. Vi vet også at mange av dere kvinner trener med et ønske om å forbedre dere ytterligere; noen med fokus på prestasjon, andre med fokus på kropp og/eller kroppssammensetning.

Vi vet at det er mange som trener på ulike treningsstudioer; benytter seg av senterets gruppetimeplan og som også trener i vektsalen. Men VET du hvordan du bør variere og legge opp progresjon (belastning, antall sett og repitisjoner, variasjon over tid etc), hvilke øvelser som er mest effektive og hvilke du bør vektlegge med hensyn til ditt fokus? Vet du hvordan du bør legge opp kosten din? Hvilke matvarer du trenger mer av, hvilke næringsstoffer du spesielt bør etterse, og hvordan du bør spise før/under/etter de ulike treningsøktene dine?

Hos Kvinnetrening møter du en dyktig, dreven og erfaren, både på personlig nivå som på klient nivå, personlig trener. HUN kan gi deg programmet, øvelsene og variasjonen du trenger for endelig å nå dine mål. Hos Kvinnetrening møter du en ernæringsfysiolog som har idrettsernæring som spesialkompetanse; dette finner du svært få andre steder i Norge: med både akademisk kunnskap, og med personlig erfaring. Hos Kvinnetrening møter du også en kvinnelig lege som kan besvare deg raskt på dine helserelaterte spørsmål; eller hva med vår sexolog/parterapeut som kan gi deg tips og erfarene vurderinger mht dine helse- eller parforhold utfordringer? Trenger du en "dytt bak", eller hjelp til å sette ord på nye, konkrete mål, så har vi en motivator for deg også!!Du kan også bli medlem hos oss - også du som er godt erfaren, men som kan trenge grundig, faglig veiledning for å strekke deg enda litt lenger - for endelig å nå nye mål!

Sjekk kvinnetrening.no

Én kommentar

Ivehu

28.08.2011 kl.19:15

Fin blogg :D

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits