Det er jo bare SÅ praktisk!

I dag har jeg fått føle litt på hverdagen til folk flest; det her med pendling til jobb og tidsforbruk. Reiste hjemmefra kl 06.00 og var hjemme kl 18.15. Sliten av pendling og ikke så interessert i å snu i døra for å dra på treningsstudio. Og når jeg får slike kontraster, ser jeg jo hvor heldig jeg er, som både jobber OG trener hjemme!

Tidsklemma.....uff!


Vel, tidsklemma handler jo også mye om overskudd, og jeg skal ikke legge skjul på at det er tøft å motivere seg til trening når man kommer så sent hjem og har noen timer å slappe av før man stuper i senga igjen. Men dersom det er tilgjengelig hjemme, er i alle fall barrieren noe mindre. Det kan ta meg nøyaktig 30 minutter å gjennomføre en rask og meget effektiv økt, hvilket kan gi meg:

  • Bedre kroppssammensetning
  • Omsetning av kcal og fettforbrenning
  • Bedret fysisk yteevne (bedre hjerte, bedre oksygenopptak og lungefunksjon, bedre styrke)
  • Bedre selvfølelse
  • Bedre apetittregulering
  • Bedre motivasjon til å kutte ut smågodtet på kvelden...
  • Økt mestringsfølelse

Og ikke minst vanvittig deilig følelse å sette seg med god samvittighet i sofaen og nettopp slappe av resten av kvelden. Har du vurdert å anskaffe slike enkle verktøy, som gjør det mulig for deg å gjøre økten raskt hjemme? Ikke nødvendigvis en stor stepmaskin, tredemølle eller sykkel (som tar ubehagelig mye plass i stua).

142755 R.O.P.E.S ROPES slynge - Ny utgave (R.O.P.E.S) Slyngetrening til profesjonelt brukRE-20090-SSX Reebok Pump Reebok rep-sett Til sal eller hjemmetreningRE-W58606 Reebok Reebok manualsett - 0,5kg, 1kg og 1,5kg Pink lineRE-21150 Reebok Reebok Step Oppdatert klassiker

Mange spennende hjemmetrenings produkter fra Treningsbutikken.no 

(klikk på bildene for å se mer om de aktuelle produkter, eller på link for oversikt på flere produkter)

 

Vi i Kvinnetrening kjenner til slike utfordringer for travle kvinner, og vi kjenner til fordelene med enkle treningseffekter for å likevel klare å gjøre ukentlige treningsøkter. Derfor har vi forhandlet fram gode produktavtaler for deg, og hos Treningsbutikken får du 15% avslag på produktene med vår egen kode (synlig fra innlogget produktanbefalingsside).

Det skal gå an å få til treningen likevel i høst da; ikke sant? Og så kan du jo teste noen av treningsvideoene våre på nettsidene våre - både morgen og kveld :)

4 kommentarer

Sprekingen! :D

KunnskapsrikTrening

13.09.2011 kl.08:10

bra start på dagen :O) Elsker effektiv trening!!

MentaltSlank

13.09.2011 kl.08:16

Jeg har mye treningsapparater hjemme. Tredemølle, sykkel, rokkering, hoppetau, noe vekten, noe sånne strikk for ikke å nevne et greit område å jogge/gå tur i selv om det for det meste er asfalt... Jeg hadde ALDRI klart å trene halvparten av hva jeg gjør hvis jeg ikke hadde hatt de mulighetene, så slikt syns jeg til en viss grad det virkelig er verd å invistere i :)

Alanna

13.09.2011 kl.14:55

For ikke å snakke om at 30 minutter trening gjør at man føler seg FORDØMT bra etterpå! Jeg kan være gretten som en padde om morgenen, men en liten intensiv økt på stuegulvet og jeg spretter rundt som ei lerke etterpå. Både fordi jeg er full av energi, men også fordi jeg er rusa på endorfiner. <3 ;-) Det er sannelig ikke så mye som skal til!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits