Stramme treningsbukser som får magen til å "tyte"

*kremt*

Ja...jeg hater de litt i grunn. Det føles ikke godt - å ha en stram strikk i magen. For de av oss som ikke går med stram mage uten særlig underhudsfett er jo ikke dette noe spesielt stort problem.. MEn for de av OSS som ikke hører til denne minioriteten, er det et kjent problem at en stram linning på en tights lett får magen til å fremstå litt mer valkete enn den i grunn er... (presses det inn ett sted, tyter det gjerne litt ut et annet sted).

Vel - da må jeg i så fall få presentere dere for en ny favoritt :)

Alt i forrige kolleksjon falt jeg for en flott Mitchi bukse, med behagelig bred linning og snøring, samt en capri-tights med snøring:

 

Capri løpetights med snøring i livet og stilig rosa V-formet tekstil rundt linningen.

 

Utrolig myk og behagelig bukse, snøring og bred strikk i livet

 

Nå har jeg fått en ny favoritt i høstens kolleksjon - Mitchi kan dette med behagelige og STILIGE treningsklær:

 

Lise Løpetights med snøring i livet!

Og kul søm med "MITHI" logo formet over stussen ;)

 

Dersom du også har lyst på disse, må du ikke glemme at du som Kvinnetrening-følger har goooode avtaler. Mitchi har gitt også dere på bloggen en god rabatt nå fram mot jul; 25% rabatt på nettbutikken! Sjekk koden i forrige innlegg om dette!

7 kommentarer

Charlotte -

22.09.2011 kl.13:49

Tights og bukser som er trange rundt livet, bruker jeg ikke uansett om magen tytter ut eller ikke. Er ikke behagelig å ha noe som konstant strammer. Men om det er mulig drar jeg buksa/tightsen opp så langt det lar seg gjøre :)

Janne Moland

22.09.2011 kl.14:05

Kjempefine Therese. Vil ha!!!! hehe....

Ragnhild

22.09.2011 kl.18:54

Å, så bra tips. Jeg fant noen i USA i sommer som er helt geniale med bred linning over magen, merket het Lulumon, men det finnes jo da så klart ikke her i Norge.

Linn

22.09.2011 kl.20:38

fin blogg , håper du vil kommentere tilbake<33

Jenny Henriette

22.09.2011 kl.20:54

Haha! Helt enig. Den stramme strikken er håpløs...

pope

22.09.2011 kl.20:57

De så fine ut:) skule gjerne hat men er ikke glad i å handle på net.

HegeKristin

22.09.2011 kl.21:09

hehe :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits