Lek deg i form! Eller?Jeg er sikker på at flere av dere som følger oss har prøvd trenings spill, stemmer ikke dét?

Det finnes flere ulike spill for å "leke seg i form": altså spill som har fokus på trening. De ulike spillene tilbyr alt fra aerobics-timer, yoga, styrkeøvlser, balanseøvelser og lignende, og noen kommer også med enkle utstyr som strikker og pulsbelter.

En tidligere studie av den første utgaven av Wii fit fra Nintendo konkluderte med at intensiteten ikke var høy nok til å gi noen effekt på hverken form, vekt eller kondis. Men disse spillene har nå blitt fornyet og kommet i nye og bedre utgaver.

Vi har akkurat laget en liten artikkel hos Kvinnetrening.no om disse spillene og tatt for oss en test som har sett på 

  • Wii Fit +
  • My fitness coach club
  • EA active 2
  • Dance central
  • Your shape fitness evolved

 

Men hva synes du? Hva er din erfaring med disse spillene? Hvilket har du? Anbefaler du det? Blir du svett? Blir du like sliten som etter en ordinær treningsøkt? Har du tro på disse spillene, mht evne til å øke styrke, kondis og virke forbrennende?


3 kommentarer

Linda Andresen

26.09.2011 kl.09:02

jeg har wii fit +. Det som er bra med spillet, er at det er meget motiverende, og passer fint for å komme i gang. Man veier seg hver gang man spiller, og for meg var det det som var den største motivasjonen. For helt utrente tror jeg det er masse å hente på dette spillet, men når man kommer seg til et visst nivå har det vel ikke den største treningseffekten. Men, jeg innrømmer at når jeg står der med "rokkeringen", 5 minutter hver vei, så slår da hjertet ganske bra :) Morsomt er spillet ihvertfall!

Carina

26.09.2011 kl.21:32

Jeg har Wii Fit, orginalen, og jeg merket egentlig ikke noen spesiell forskjell når jeg brukte den. Men det var skikkelig gøy! c:

Takk for tipset, får vel se om jeg klarer å få tak i et av de nyere utgavene :3

Sau i ulveklær!

27.09.2011 kl.01:06

Leke seg i form ja.... Da anbefaler jeg å gå i anskaffelse av en over gjenomsnittet aktiv 3-åring! Kan garntere at man blir sliten hvertfall! ;)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits