Dette er den etisk VIKTIGSTE treningsøkten (!)

Jeg leser dagens lokalavis og blir minnet om en VELDIG viktig ting! Den viktigste treningsturen for året; den som også hele familien kan være med på. Husker du både jeg og Kine skrev om dette i fjor? Og vi gjennomførte med stor glede begge to!

I min lokalavis står det at Østfold var en av de fylker i landet som gav dårligst pr innbygger. JEG skal gjøre mitt for at dette endres, og nå håper jeg at også du tar utfordringen. Kan jeg utfordre DEG til å gjøre en innsats for at ditt fylke kan bli det beste - det beste mht innsats og det beste mht giverglede?

 

I år er det Norsk Folkehjelp som er tildelt æren av å få pengene fra årets tv-aksjon. De gjør en stor innsats med minerydding i ulike land, og kan fortelle at bruk av minehunder, som lukter seg fram til farene, gjør en innsats som er 20 ganger raskere enn hva et menneske kan klare. Hovedinnsatsen gjøres i Bosnia-Hercegovina, Libanon, Laos, Vietnam, Sør Sudan, Guinea Bissau og Tadsjikistan. Det sies også at man gledelig nok i løpet av November kan stryke Guinea Bissau fra listen etter iherdig innsats.

Anlagsvis vil kr 200,- rydde 10 kvadratmeter; og i løpet av en innsats på rundt 2 timer kan altså DU være en del av dette livreddende arbeidet. 

 

BLI BØSSBÆRER DU OGSÅ!

SETT AV SØNDAG 23.OKTOBER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits