Derfor liker jeg Kvinnetrening!

KONKURRANSE!!

I Kvinnetrening.no jobber vi med livsstilsomlegging: mer trening og bevegelse, sunnere kost og bedre helse. Vi tilbyr en rekke tjenester; alt fra egne trenings- og kostholdsprogram, spørsmål-svar tjenester med våre 5 fagpersoner, tilgang til en stor bildebase med styrkeøvelser og treningsvideoer, rabatterte priser hos ulike vareforhandlere (feks treningsutstyr, sunn sjokolade, PT-kurs m.m.), til motivatorsamtaler for å sette individuelle målsetninger.

På bloggen vår "sprer vi det glade budskap" med tips om trening, kosthold, helse og motivasjonsinnlegg - og vi forteller en del om oss selv :) Hensikten er selvfølgelig todelt: dels å gjøre kvinner kjent med vårt kvinnetrening.no-produkt, og dels å bidra til sunn, fagbasert og riktig opplysning om trening, helse og kosthold.

Vi har mange blogg-følgere, og setter stor pris på hver og en av dere; you keep us going on ;) Men vi ønsker oss enda flere - både aktive (de som kommenterer) og inaktive (de som er innom og bare leser)  - ja, kanskje flest av de førstnevnte da, ettersom det viser engasjementet deres utad også!

Du kan vinne...

 

Derfor ønsker vi å premiere to av våre blogg-lesere, som kan bidra med følgende:

  • Blogge om oss, og beskriver hva du liker best med oss - hva vi bidrar med, som gjør din hverdag enklere. Og lar blogginnlegget stå minst en halv dag som førsteinnlegg!
  • Gjør oss oppmerksom på ditt blogginnlegg ved å kommentere tilbake til oss her!
  • Får minst en av dine egne blogglesere til å kommentere i dette innlegg; hvor hun/han forteller om hvem som tipset hun/han (altså deg!)!

 

På den måten når vi ut til flere, mens vi samtidig får vite litt mer om hva du faktisk liker best å lese om hos oss - så får vi ta oppfordringene og følge opp disse ønsker!

MITCHI fleece hat

 

Vi premierer altså to tipsere med en deilig, fleece lue fra Mitchi hver, samt prøvesmak av vår deilige, sunne og antioksidantrike Xocai sjokolade!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits