Feminin på trening!

Svette, pusting-og-pesing, våte klær, klamme sko, vann fra flaska som tørkes bort fra haka, maskara som renner....Føler du deg feminin på trening? Hehe, kanskje ikke da man føler seg som lekrest, men det kommer litt an på også..

Jeg har funnet en favoritt som gir meg følelsen av feminitet på trening; som gjør at det er gøy å ha på seg treningstøyet - fordi det er nesten like fint som hverdagstøyet. Glitter, farger, mønstré, feminine snitt og sømmer - Mitchi har klart den magiske kombinasjonen. I tillegg har de funnet tekstiler som er super behagelige å hå på seg; tekstilet er stretchy og mykt, og ingen kanter eller linninger føles ubehagelig stramme eller skarpe.

Derfor er jeg ekstra glad for å fortelle deg (eller minne deg om!) at vi som følger Kvinnetrening (både medlemmer og blogglesere) fram til jul har fått et kjempe flott tilbud; 25% rabatt på kjøp i netthandelen!

Kvinnetrening har fått sin egen tilbudskode for 25% i nettbutikken; kvi121081101

 

Anbefaler dere å ta en titt på både basiskolleksjonen (nettbutikk) og den nye høstkolleksjonen (katalog og nettbutikk). Her har du noen av klærne jeg stortrives i på treningen min:


Ønsker dere en flott søndag - og kanskje en fornøyelig nettshopping i kveld også??

 

KLIKK !

Én kommentar

Monica

15.10.2011 kl.23:55

Åh, herlig, jeg trenger nytt treningstøy! Da skal jeg sjekke ut den siden :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits