For en FRESK økt!

Jeg titter ut og ser at det mørkner til, grått er det alt med den tunge disen som ligger over marka... Og så kommer de første regndråpene - og det blåser ikke rent lite heller!

Jeg sto klar med treningsskoene, men nå forsvinner brått lysten. Huff - kaldt og guffent!

 

Og så - så erindrer jeg en erfaring jeg gjorde i sommer, sammen en lokal treningsgruppe. Det har jo vært en regnfull sommer, men likevel hadde denne treningsgruppen 2 økter i friluft hver uke gjennom sommeren. Og vi erfarte alle som en; regn spiller liten rolle; våte blir vi likevel (-ja, svette eller regn - ingen forskjell!).

 

Så jeg snørte på meg skoene, godt påkledd med teknisk superundertøy under tights og jakke, og tok med meg gåstavene. 58 minutters tur, men det tok bare 2 minutter så følte jeg KUN en positiv følelse. Varmen sto jeg for selv, og gleden over å være i bevegelse var like stor selv om det ikke var full sol ute!

For en herlig følelse man har etter en rask, effektiv treningsøkt - gjerne i FRESK luft!

 

Når jeg så gikk inn i det varme huset, hvor det spraket godt og lunt i peisen, hadde jeg en fantastisk følelse i kroppen - og ikke minst en vidunderlig ro til å gjøre siste del av arbeidsdagen. Vi er heldig som bor i et så varierende klima som Norge! Ingen unnskyldning for ikke å trene dere: på med pustende klær og hiv deg rundt!

7 kommentarer

KunnskapsrikTrening

18.10.2011 kl.22:11

Virkelig sprek økt! Takk for super forelesning om kost og trening på NIH's PT-kurs!

FJosefine

18.10.2011 kl.22:17

jeg var veldig sporty før, men å har jeg blitt veeeldig dårlig på dette!! Jeg har liksom kommet i den alderen der jeg ikke har lyst til tå trene, bare danse og være med venner og gutter hele tden, jeg er 14

Herrgeek-Legg meg til venn ;)

18.10.2011 kl.22:28

Fin blogg! :D Stilig design på bloggen! Ha en fin dag videre! ;)

Livm

19.10.2011 kl.08:41

Det kaller jeg en sprek dame. Det er nesten slik at treningslysten smitter over på meg :-)

Eva L Larsen

19.10.2011 kl.09:47

Sprek jente..Fins ikke dårlig vær eller dårlig klær.Motivasjon ligger i hodet.Tenk så deilig ettepå:-)

kristinostevik

19.10.2011 kl.22:59

Staver ja..det er også noe jeg snart må anskaffe..

kvinnetrening

20.10.2011 kl.09:29

kristinostevik: Pst! Husk at du har rabattfordel via oss i Treningsbutikken.no, hvor du bla får staver da ;)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits