Et lite heiarop fra mølla!

Her står jeg da, ferdig med dagens lille morgenøkt, svett og sliten, men åååh hvor godt det kjennes!
Det er selvsagt ikke alltid like fristende å stå opp tidlig for å trene før jobb, mn det er mettopp DENNE følelsen jeg har nå som er verdt det!
Så meste gang du et ferdig med en god treningsøkt, stopp opp en halv og lagre den følelsen det gir deg. Legg merke til følelsen i kroppen, tanker du gjør det, energien du får, glade stolte tanker... Spare på de alle sammen og ta de frem neste gang klokken ringer 05.30 og du har mest lyst til å bli liggende under dyne:)

Jeg heier på deg,
Som alltid!

Kine

3 kommentarer

secondchoice

03.11.2011 kl.07:25

Hver onsdag tenker jeg egentlig at jeg skal ut på løpetur kl 6... men jeg klarer aldri å komme meg opp.. :(

Marte

03.11.2011 kl.08:06

God morgen! Jeg har vekker kl på 8 i dag ikke såå veldig tidelig ,men det jo litt tidelig på en fri dag.. Herlig å bruke en tidlig formiddag på å trene! Ha en super dag!

Ida-Anette

03.11.2011 kl.08:51

Nå sitter jeg og koser meg med cottage cheese, blåbær, banan og havregryn etter en intervalløkt ute. Deilig :) Hurra for morgentrening!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits