Hva spiser du "på farta"?

Det beste man gjør for å ivareta et godt og sunt kosthold, er å alltid være forberedt. Alltid ha med matpakker. Det er i den ideelle verden. For mange av oss handler det om hverdager da alt står på hodet, eller man rett og slett ikke har klart å somle seg til å forberede slikt. Så står man da der ? midt i en situasjon, og er SULTEN. Hva gjør du?

 

Det finnes alltid gode alternativer, bare man er villig ti å se seg rundt, og ikke minst vurdere hvilket serveringssted/handlested du går til. Og om du har tenkt litt på denne ?nødsituasjonen? på forhånd, og bestemt deg for hva som er en dum handling og hva som er en god handling, er det enklere å handle riktig. JEG har tatt stilling til at søtsaker og kakebakst ikke skal være en del av min hverdag (det gleder jeg meg til helgen til!). Derfor er aldri ?3 boller til kr 19,-? et kupp for min del. Ei heller skolebolle, croissant, Mc?ern eller smågodt.

 Lunsj på t-banen..

I dag ble det en deilig fullkornsbaguett med laks og avocadosalat fra kantina på mitt arbeidssted. Men det kunne også vært en porsjonspose salat (Bama!) og en pakke skinke, eller salat fra hektoutsalg (mange ordinære butikker, til og med bensinstasjoner, har det i dag), eller et grovt rundstykke med cherrytomater og skinkepålegg. Sammen barna blir det ofte å dele en pakke grove polarbrød med hvitost , skinke og cherrytomater. Eller rett og slett en nutrilettbar sammen et eple!

 

Hva spiser du ?på farta??

7 kommentarer

Mia M.

08.11.2011 kl.13:56

Banan :P

kristinostevik

08.11.2011 kl.16:05

Mandler, proteinshake, rugsprø med peanøttsmør, frukt..(og med liten skrift: Nutrilettbar..)

Lise

08.11.2011 kl.17:49

Nyttig innlegg :) Jeg prøver å spise sunt på farten, men som du sier er det enklere om man er litt foberedt.. Det blir gjerne en grov baguett med ost og skinke, salat, skyr, banan, eple o.l.

Ingrid Elisabeth

08.11.2011 kl.17:54

Det blir kanskje ikke helt "på farten", men i dag hadde jeg med meg matpakke. Og etter jeg hadde smurt på det ene knekkebrødet, mistet jeg det på bakken. Dette førte til at jeg fikk spist for lite, og ble sulten lenge før skoledagen var ferdig. Da stakk jeg ned i kantina og kjøpte en jogurt. Ellers har de bare kaker i kantina, eller overpriset salat og baguetter. Glad jeg stort sett har med matpakke overalt, til og med på byturen lørdags formiddag :)

Ragnhild

08.11.2011 kl.22:24

Jeg er ofte på vei til og fra jobb, trening eller annet og da er Skyr-produktene kjempe fine. Lite fett og masse proteiner :) Yt-produktene er også veldig fine, men de er gjerne litt dyrere.

Men ofte passer jeg også på å ha med meg noe som en müslibar fra Eat Natual eller Clifbar (kjøpt på iherb.com), Fruktstenger fra Søstrene Grene sammen med litt ekstra nøtter eller rett og slett noe frukt. Savner flere sunne og rimelige mellommåltidsprodukter i butikkhyllene, finnes veldig mange med mye sukker.....

Ragnhild.

Marte

09.11.2011 kl.08:02

Har alltid mandler og nøtter i veska. Har også begynt å ha med proteinpulver (tar jo liten plass i en pose!). Havregryn er også lettvint. ca en dl i posen - så kjøper jeg en minimelk på skolen. Hiver i en pappskål og bruker skolens mikrobølgeovn =)

I det siste har jeg fått dilla på pitabrød!! Tar 5-6 min i ovnen, er av fullkorn, metter bra! Lett å fylle dem med hva som helst slik at jeg enten bare kan kjøpe fersk kjøttpålegg, eller fylle med noe som tunfisk eller kylling eller middagsretter og grønt.. Bare pakke inn i plastfolie og det smaker alltid bra!

tjukkebollefeita

11.11.2011 kl.08:23

Matpakke

Grove polarbrød med ost og skinke

banan

allevobar

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits