Kalde rumper - no more!

I dag har jeg testet min nye tekniske truse fra Falke!

Hehe, jepp - så langt den dyreste trusa jeg har invistert i - eller det var strengt tatt en liten gave fra mamma - og det spørs vel om jeg hadde kjøpt den selv... Men etter å ha testet den, er oppfatningen en annen!

I dag hadde jeg meg en lengre gåtur ute, og tross høstsol, var temperaturen lav. Kald på hendene, men heldigvis god og varm ellers, takket være superundertøy under treningstightsen.

Har du også opplevd å komme hjem etter utendørs vintertrening, kle av deg og hoppe i dusjen, og tross gjennomvåt av svette, kjenne at stumpen er iskald?

Med denne trusa kjente jeg alt på turen forskjell; for der bokser-kanten sluttet på låret, der startet også kuldesonen for bena - og det til tross for superundertøy. Nå er det ikke værre enn at temperaturen uansett blir bra når man har kommet igang og lager sin egen varme. Men hele vegen kjente jeg en god, varm, tørr og fornøyd stump :)

Trusa holder deg varm - og transporterer fuktighet, så du også holder deg tørr på svette økter. Denne må garantert være perfekt for vinteridrett også, utover å bare løpe. Tenker på alle gangene jeg har sittet nede i snøen under snowboardturene våre i Hemsedal.

Nå kan jeg gå vinterutfluktene i møte med varm rumpe..

En annen fin ting med denne sømløse bokseren er at den ikke gir de typiske truse-kant skillene under en tettsittende treningsbukse/tights. Jeg kjøpte min hos Løpslabbet, men jeg ser produsenten også har egen nettbutikk. Du får de hos Falke ergonomic sports system!

 

Én kommentar

Livm

10.11.2011 kl.11:13

Så bra at den fungerte slik det var lovet :-)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits