Den største gleden du kan ha..

 

er å gjøre andre glad!!

 

Det kan du ikke motsi - det er jo faktisk helt sant! Hvilken glede føler man vel ikke inne i seg i det man får gi noen et kompliment, som du ser varmer og som blir tatt godt i mot?! Den gleden er jo nesten større enn å få komplimentet selv!

 

I går fikk jeg et kompliment relatert til min trening: det var sååå godt å høre. Det gav meg utrolig stor motivasjon til å gå hjem og trene enda mer, enda bedre - og vise fram enda bedre resultater! Og det minner meg om hvor viktig det er at vi tørr bryte ut av vårt lille,trygge skall - og vise mer oppmerksomhet for de rundt oss. Tørre gi komplimenter til selv de vi ikke kjenner!

Når gikk du sist bort og nettopp SA til vedkommende at "den serien var virkelig bra" (etter å ha observert en bra treningsserie feks i knebøy), eller at det er så gøy og imponerende å se vedkommende såå ofte på treningen ("du er jo her hver gang jeg trener du - det er skikkelig motiverende å se at noen virkelig har guts til å stå på!"), eller å si fra at trøya som vedkommende har på seg, som du synes var rålekker,  virkelig ér stilig???

Bare observerer du og tenker, eller gir du også uttrykk for disse positive tankene - som kan gi såååå stor glede og motivasjon for også vedkommende?

Når dú utstråler lykke og har det bra med deg selv, og når du også tør gi litt av den lykken videre til andre, ja - da smitter det gjerne litt. Eller kanskje du til og med føler deg litt nedfor, men observerer at noen andre ser bra ut, trener bra eller har gjort noe imponerende: ved å rose vedkommende, og se gleden det gir, føler man seg ofte MYE bedre selv også!


Glede smitter - og la det aldri være for flaut å gi ros!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits