Ernæring, Mitchi, NIH, Fitness Convention - men nå litt hvile!

I natt fullførte jeg endelig retting av en STOR bunke oppgaver som flinke studenter ved Norges Idrettshøyskole har hatt til vurdering, som en del av ernæring og helse faget de studerer. Det var en meget trett sjel som formidlet resultatet, etter 3 uker tett overtidsarbeide, nedprioritert familiært samliv, minimalt med trening og særdeles lite søvn... Men i morgen skal jeg tilbake hit: forhåpentligvis mer uthvilt, for i helgen skjer det SPENNENDE ting på NIH:

NIH Fitness Convention

Her er et spennende program tettpakket av både treningstimer og forelesninger, der intensjonen er å gjøre "folk i bransjen" oppdatert, motivert og belært. Jeg gleder meg stort, og skal passe på å formidle litt av hva som skjer i morgen, og ikke minst i ukene framover blogge og skrive artikler fra temaene jeg skal innom og høre på:

 

Når man skal på slike happenings er det jo viktig å ta seg litt ut ;) Så jeg har vært på koselig møte med den ALLTID så sprudlende og livlige gjengen i Mitchi, og handlet litt klær. Der var de fullt opptatt med fotoshoots av den nye vårkolleksjonen - og OH MY GOD - gjett om det kommer MYE SPREKT til våren!!! Vi er sååå heldige som har en unikt god rabattavtale med Mitchi, som også kommer våre medlemmer til gode (se produktanbefalinger!)!!

Her fra showroomet til Mitchi i våres... vanskelig å gå tomhendt fra dette stedet!!

 

Men nå skal jeg lade batteriene fram til i morgen. Da tar jeg fram et magasin som har ligget urørt lenge og ventet på meg, etter at det dumpet ned i postkassen. Det skal jeg kose meg med på sofaen, i en god armkrok ;) og med litt ost og kjeks :) Etter strev kommer belønning :)

 
2 kommentarer

kristinostevik

18.11.2011 kl.21:00

NIH i morra ja! Kanskje vi sees?

Vinn et skilt i anledning Thanksgiving - sjekk bloggen min NÅ!

http://tidfortrening.blogspot.com

TT

18.11.2011 kl.22:26

Denne bloggen LIKTE jeg!! :)

Skulle ønske jeg kunne være med på NIH-convention, men så gøy at du kommer til å skrive litt fra foredragene du/dere er på :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits