Dette er den nye generasjon løpesko; Hoka-one-one!

(Ikke alt går etter planen, og for meg utgikk convention på NIH denne helgen pga sykdom lørdagen!)

 

I går hentet jeg en spesialleveranse til Kvinnetrening på posten; vi har blitt forespurt om å prøve en rykende fersk nyhet for det norske markedet.....så fersk at den faktisk ikke er tilgjengelig enda!

Hoka-one-one er en ny type løpesko som alt har blitt meget populær blant aktive utøvere i utlandet (bla Australia), og spesielt de som tilbringer mye løpetid på bena i både terreng og langs landeveg. De tas nå til nyåret inn i Norge, og skal da bla formidles via Löpslabbet!

De var overraskende stilig synes jeg - som forventet noe mer klumpete sko utfra bildene jeg har sett! Søte trykkdetaljer gir også en litt feminin touch på dameutgaven av skoene!

Med sin spesielle såle skal de redusere risikoen for skader (belastningsskader) betraktelig, og de skal visstnok også redusere følelsen av utmattelse. Søker man etter skonavnet, finner man mange nettforum der aktive utøvere priser skoene opp-og-ned-imente etter bla årevis med skader! Andre bare elsker følelsen av å løpe med disse på bena!

 

Jeg gleder meg til å teste disse ut på trening, og har foreløpig bare gått og småløpt fram og tilbake i gangen: og det føles merkelig. Merkelig herlig. Mykt. Behagelig. Dempet! Jepp, dette blir spennende!


 

Ved siden av mine litt vel godt brukte ordinære jogge sko (for ordens skyld: mine gamle står til høyre her!) synes jeg de nye hoka-one-one skoene er påfallende stilige!

 

Hva tror dere? Noen av dere som har vært så heldige å prøve noen?

3 kommentarer

Monica ♥

20.11.2011 kl.20:34

Spennende.. Trenger noen nye løpesko etterhvert...

kristinostevik

23.11.2011 kl.23:02

What? Nå som jeg akkurat har begynt med barfot og Vibram Fivefingers?

Men takker ja til noen cm extra høyde, så kanskje jeg prøver :)

Kine

06.02.2012 kl.21:15

Er disse kun til løping, eller kan de brukes til f.eks. Aerobics/annen hallidrett?

Jeg plages med kronisk benhinnebetennelse, kan dette være noe for meg?

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits