Mitchi, Hoka og jeg på tur!

Helt tilfeldig oppdager jeg i dag morges at jeg matchet gitt: blått i sko og blått i tøyet:

En liten stavgangtur i morgentimene, i ført nye test-sko og behagelig Mitchi treningstøy!

 

Etter å ha levert skolejente på bussen, tok jeg ben og armer (!) fatt og brukte 40 minutter på en liten morgentur før frokosten. Som jeg skrev i går får vi i Kvinnetrening teste ut de nye løpsskoene Hoka one one, og alt i dag morges måtte jeg bare ut og prøve :)

De er helt utrolig nydelige å gå på; med sin myke, støtabsorberende såle flyter man avgårde, selv på asfalt! Jeg går her i str 40, men er egentlig en str 38, så jeg lurer på om de kan være litt små i str i forhold til normal, europeisk standard (om man også ser bort fra små, italienske sko da..). Undrer meg også på om skoene ville føltes annerledes ut, feks om tåpute-dempingen ville være annerledes, om de lå noe annerledes under min fot (nå ligger de potensielt litt framfor mine tåputer med en større sko da!), men det kjennes ikke unormalt eller rart ut da!

Etter en 40 min tur, er alt jeg har å utsette på skoene, litt gnagsår bak ene akillessenen, men det er ikke annet enn hva man kan forvente av helt nye sko (-og litt for lave ankelsokker i dag!). Min konklusjon: herlige å ha på seg med powerwalk på asfaltdekke!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits