Tren deg til riktig fasong!

Først dere; så gøy å få sååå mange flotte forslag til en god løpeøkt. Jeg håper virkelig dere alle tar en titt på kommentarene på forrige konkurranse-innlegg, dersom dere ønsker tips til variasjon i løpstreningen deres!!!

Av de 12 som bidro med gode tips, har jeg trukket ut to vinnere som får tilsendt trenings-bh i posten:

(fanfare...):Vinnerne ble Marion og Gry, og dere har begge mottatt mail fra Kvinnetrening!

 

I går sto det trykt en artikkel i torsdags-bilaget til Dagbladet som omhandlet hvordan du kan trene deg til en bedre fasong. Kvinnetrenings ernæringsfyisolog bidro med kostholdstips i saken. Som treningseksperten i reportasjen, Anne Marte Handal Sneve sier:

Mange tror at det å gå ned i vekt forandrer alt. Men det vil egentlig bare gjøre deg til en mindre utgave av din egen kropp, altså for eksempel en mindre pærefigur!


Artikkelen fra Dagbladet er å finne på nettutgaven; trykk på bildet!!

 

Dette temaet har vi blogget om tidligere her på Kvinnetrening, hvor fokuset feks har vært ryggtrening for mer timeglassfigur, og skuldertrening  for flottere linjer i armer og skuldre, for å skap en mer harmonisk figur.

Mange flere tips er å hente fra nevnte avisartikkel, hvor du kan plukke opp tips for den typiske pære-figur, linjal-figur, eple-figur, banan-figur og timeglass-figur!


Ønsker du et skreddersydd treningsprogram for deg, kan vi i Kvinnetrening hjelpe deg. Du så vel forbedringene Charlotte og Heidi fikk i våres, da de forberedte seg til Sparjentebølgen?


Én kommentar

kristinostevik

25.11.2011 kl.22:19

What? Var jeg for sen? Jaja, grattis til dere som var kjappe og vant!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits