Mitchi har kampanje i nettshop'en!

Mitchi kjører julegave kampanje for ett kvinneantrekk og et herreantrekk i nettshopen i disse dager: henholdsvis Woman fleece jacket og fleece hat til pakkepris kr 599,- (før kr 1050,-) , og Studio Man Piquet og Espen Pants til kr 799,- (før kr 1250,-).

Undertegnede har testet jakken og lua, og de er herlig varme å ha på seg ute på kjølige trimdager, frem-og-tilbake til treningsstudioet, eller innendørs for den sags skyld, om huset trenger tid å varmes opp etter en lang fraværende arbeidsdag ;)
PST! Ikke glem at Mitchi holder lagersalg i dag, morgen og over i morgen på Lysaker!!

...og at du kan vinne antrekk til kr 1600,- om du trykker "liker" på deres Facebookside, og hjelper de å nå 1500 fans!

2 kommentarer

★MK★

07.12.2011 kl.10:40

Har så lyst på noe før jul! Jeg har prøvd å bruke rabattkoden fra dere der i flere måneder nå, men får alltid feilmelding når jeg har lagt inn all info. Har kontaktet dem, men har ikke fått noe svar ennå da..

kvinnetrening

09.12.2011 kl.10:01

MK:Hei MK; så bra å få dette avklart! Vi har ikke oppdatert koden vår, men den skal nå være korrekt. Michi har sett din henvendelse, og skal etter hva jeg forstår ha vært i kontakt med deg. Bruk evnt e-post til onlinestore@mitchi.no eller ring 924 55 910

MVH Therese

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits