Alle disse dagene som kom og gikk...

 

ikke visste jeg at de var livet!


være gladere? mindre tid på jobb og mer tid på familie?...vi har mye å lære!

 

Dette er en av mine favoritt ordtak: de får meg ut av den travle hverdagen og jeg evner å se dagen og situasjonen for det den er verdt. Problemet er at den hektiske hverdagen ofte får meg til å glemme hele ordtaket...

Jeg har lyst å videreformidle en artikkel jeg kom over hos nettavisen. Den omhandler hva døende innrømmer å angre mest på fra sitt liv, og her er det så absolutt noe å plukke opp og lære av - før det er for sent!

  • Lev ditt eget liv, ikke det andre forventer av deg!

psykologer forklarer at vi har en manglende evne/vilje til å leve vårt eget liv, fordi vi er opplært til å gjøre ting som gir oss ros fra andre.Som voksne er vi fortsatt opptatt av å gjøre de "riktige" tingene som gir ros, og vi forsøker derfor å gjøre et som folk rundt oss forventer av oss!

  • Jobb mindre, tilbringe mer tid med familien

spesielt menn innrømmer at de gjerne, evaluert sånn i etterkant, burde ha brukt mer tid sammen familien, og ikke alltid være på jobb. Dette går faktisk utover kvaliteten på jobben, men også utover tiden og kvaliteten av tiden sammen familie, venner og fritidssysler.

  • Bli bedre til å uttrykke følelser

mange angrer at de ikke har vært flinkere til å uttrykke og vise følelser for familie og venner. Og undersøkelser viser at vi selv blir gladere når vi gjør andre glade! Se også vårt tidligere blogginnlegg om dette!

  • Hold kontakt med venner

av de ting man angrer mest på å ikke ha gjort gjennom livet, kommer det å ikke evne å holde kontakt med venner som nummer 4 på listen. Nyere undresøkelser viser at "gamle måten" er best, og at facebook-venner i hopetall snarere kan virke stressende...

  • Vær gladere!

"Jeg skulle ønske jeg hadde latt meg selv være gladere"

 

Jeg synes følgende betraktninger fra en av verdens fremste filosofer sier sitt om akkurat det samme budskapet:
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits