Nyttig på skiva!

Pålegg med brødskive til, sier jeg - og ikke brødskive med pålegg på!

Da blir det proteiner nok (om man velger rett pålegg må vite) og en grei dose fiberrike karbohydrater. Har du lagt merke til det nye pålegget av fet fisk?? Suuuupert - vi trenger flere alternativer til å bruke omega-3 kildene "in natura" i hverdagen:

Påleggslaks og Påleggsørret

Jeg spiste Provance laks i går, og det er jo finskåret røkt laks i skiver! Godt og nyttig! Jeg fortrekker disse med agurk til, evnt eggerøre eller cottage cheese! Har du smakt de???

2 kommentarer

har ikke smakt de enda,men er keen :D

★MK★

17.12.2011 kl.18:16

Japp, jeg skrev om de for en månedstid siden sammen med andre fiske produkter jeg har testa i det siste. Jeg elsker disse altså! Heldigvis kommer de stadig i flere og flere butikker også, men er fortsatt litt for dyre til at man kan spise det hver dag da =(

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits