Romjulsaktiviteter!

Her kommer fersk og forblåst hilsen fra Hemsedal!

Familien tilbringer tid i hytta i Hemsedal i Romjulen, og vi jobber hardt med å få begge barna til å trives like godt i alpintbakken. Vi trener og trener, og nå er også minstemann snart helt selvhjulpen - bare han lærer å stoppe selv ;) Selen dere ser på bildet er nå av, og han farer ned barnebakken alene i et stort smil.

Jeg får trim dagen lang med å dytte barna bort til skitrekket, trekke akebrett opp akebakken, løpe opp og ned alpintbakken for å ta bilder, hjelpe de opp når de faller, eller ta i mot når minstemann prøver seg nedover alene. I dag fikk jeg også ett par fine turer på snowboardet, og sitter nå og kjenner meg deilig matt i bena. Mannen har på sin side fått sin trim etter å ha stått i plog på isholke med minste mann i sele i en av de største bakkene....sa du krampe i låra??? hehe...

 

Hva gjør du av romjulsaktiviteter?? Med denne julas regn, storm og isføre, er det ikke lett å ta seg fram utendørs. Men for de av dere som ikke er medlem av treningsstudio, eller som ikke har tilgang til våre treningsvideoer som kan gjøres inne på stua, finnes det enda håp.

p-brodden JOGGER isbrodd, lett og robust, stålpigger

P-brodden er en brodd-såle som er tilpasset løpeaktivitet utendørs, og den er tidligere testvinner hos Aftenposten og Adresseavisen. Du kan kjøpe den på nettet blant annet.

Hos Løpslabbet er det skrevet om valg mellom piggsko, piggede sko og brodder; broddeartikkel!  Har du selv noen erfaring med slike brodder eller løping på glatt vinterføre? La oss høre?!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits