God start på det nye året :)

Jeg og Kine hadde en super avslutning av 2011 med debut på den nye Elixia farsotten: 500 kcal!

Veldig slitne, men jammen kom vi oss gjennom timen i relativt god behold!

Denne timen gir et løfte om å forbrenne 500 kcal på en effektiv halvtime, og jeg kan ikke annet enn si at jeg hadde mine tvil...det går virkelig ikke an?! Vel, med pulsbelte på, testet jeg denne timen på selveste nyttårsaften, og siden den var så h#%&¤%&¤ tøff, tar jeg samme økten like så godt i dag ;) hehe...

Og Kine er med :)

Tar med pulsbeltet i dag også, så får vi se om resultatet er tilsvarende forrige økt. Hva tror du? Kan man omsette 500 kcal på en 30 minutters treningsøkt? Og har DU testet denne økta?

Vi blogges om litt ;)

2 kommentarer

Eva

02.01.2012 kl.21:13

Det må også være avhengig av høyden og kroppsvekten, ikke bare av innsatsen. En liten jente på 55 kilo forbruker mye mindre enn en mann på 190 cm og 100 kilo, selv med samme anstrengelse. Jeg kunne godt tenke meg å prøve timen, men tror jeg ikke at jeg hadde klart å forbrenne 500 kcal på en halv time. Ellers er dette en glimrende utfordring som inviterer til prøving, hvis man har Elixia i nærheten.

kvinnetrening

02.01.2012 kl.21:19

Eva: Enig :) Se også oppdaterte, nyeste innlegg! mvh Therese (sliten Therese!)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits