Vis oss ditt sprekeste JEG!

Hos kvinnetrening har vi nylig publisert tre artikler om pulstrening, kondisjon og utholdenhet og om å finne sin unike arbeidspuls.
Jeg, som ofte velger intervalltrening, fordi det er effektiv og rask trening, skal i dag ta meg en lengre og roligere økt på tredemølla i kveld...etter å ha lest disse artiklene!

Vi har fått mange flotte kommentarer fra de av dere som alt er i gang med treningen, og de som er klar for å starte treningen sin. Derfor håper vi å se dere i action i deres favoritt økt! Last opp det sprekeste bildet av deg fra din favorittøkt på våre facebooksider

Vi premierer to stk: en med den spreke Lise pants buksa (str xs - går fint som small str også!)  i sort fra Mitchi, og en med skritteller fra Silva! (oppgi ønsket premie!). Trekning skjer fredag 13.januar!

YOU GO!!

3 kommentarer

Kjempe kult bilde♥kommenterer tilbake

mmoller

04.01.2012 kl.16:48

Niiiz, jeg skal til treningssenteret og trene intervall trening nå :-))

kvinnetrening

04.01.2012 kl.20:03

mmoller: Flott, da venter vi spent på sprekt bilde av deg :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits