Xpress trening med kondis og forbrenning!

I dag har jeg brukt en liten halvtime midt på dagen til å trene effektivt i god ledelse av vår egen Kine! Husker dere at vi testet treningstimer i fjor våres, og en av våre første økter var Elixia Xpress på Colosseum Majorstua?! Du finner igjen video fra treningstimen her, et lite bildeshow fra økten her, og vår totalvurdering av timen her!

Kine leder timen stødig fra sitt eget galleri, men plutselig er hun rett foran deg og får opp tempo og guts enda noen hakk ekstra!

 

Dette er virkelig økten for deg som alltid har dårlig med tid for trening; kun 30 minutter, men med en intensitet som trener kondisjonen, og med både varighet og intensitet som gir deg et betydelig kcal-forbruk!

Ikke veeeeldig overraskende (Kine spesial!) var denne timen noe annerledes enn hva vi testet første gang; og veldig preget av Kines favoritt-egen-treningsøkt; 4*4. Vi løp en kort oppvarming før vi fikk 4 runder med 3 minutters intervaller. Kine er dyktig til å drive oss gjennom timen (Kine er motivator til fingerspissene!), og er rett som det er på galleriet, og rett som det er RETT foran deg med et strålende fornøyd ansikt som sier "GO-GO-GO!".

Når Kine var ferdig med sin 30 minutters underviste økt her, dro hun gjengen med seg videre inn i salen og kjørte 500-kcal (også her en meget effektiv 30 minutters økt). Undertegnede tuslet derimot av møllen med tunge ben, og sliten kropp - men i gode hoka-one-one sko :) Veldig klar for en videre arbeidsdag, rolig i kroppen, sittende foran laptopen!

Det ble 420 kcal, hjertebank og liter med svette på mølla i dag!

Har du testet Xress-timene?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits